Monitieteisen FeedNavigator-uutuusseurantapalvelun käyttöliittymä uudistui

FeedNavigator-uutuusseurantapalvelun käyttöliittymä uudistui vastaamaan sen monitieteistä sisältöä. Palvelussa on nyt viisi pääaihealuetta (Health Sciences, Life Sciences, Physical Sciences, Social Sciences, Humanities) sekä Suomi-kategoria. FeedNavigator on alunperin  terveysalan uutuusseurantapalvelu, joten suurin osa sen yli 5000 lähteestä on lääketieteen ja terveystieteen aloilta. Biotieteiden alojen lähteitä löytyy palvelussa kuitenkin jo varsin kattava valikoima ja muidenkin tieteenalojen lähteitä palveluun saadaan toivottavasti tulevaisuudessa lisää.

Uutuusseurantapalvelun  lähteet ovat tieteellisiä lehtiä, blogeja ja uutisia, joista voi koostaa oman verkkosyötteen kiinnostuksensa mukaan. Palveluun voi tehdä myös uutuusseurantahaun tietystä aiheesta ja tallettaa omia hakuja.

FeedNavigatorin lähteet ovat kirjastoammattilaisten valitsemia. Tavoitteena on tarjota käyttäjille kunkin tieteenalan keskeisiä, laadukkaita aineistoja. Tällä hetkellä uutuusseurantapalvelua päivitetään Terkossa ja Viikin kampuskirjastossa. Myös Kumpulan ja Keskustakampuksen kirjastot ovat tervetulleita mukaan FeedNavigatorin kehittämiseen ja laajentamiseen omien tieteenalojensa suuntaan. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä FeedNavigatorin ylläpitoon terkko-admin [ät] helsinki.fi

http://www.terkko.helsinki.fi/feednavigator/