Onni suosi lääketieteen opiskelijaa -iPOD-arvonnan onnellinen voittaja on löytynyt!

Helsingin yliopiston keskustakampuksen avajaiskarnevaaleilla villinneen iPOD-arvonnan voittaja on arvottu!

Onnettarena toiminut ylikirjastonhoitaja Kaisa Sinikara nosti Lääketieteellinen tiedekunnan opiskelija Michael Oehlerin vastauslipukkeen.

Verkkotoimittaja Helena Hiltunen ja onnettarena toiminut ylikirjastonhoitaja Kaisa Sinikara.

Oehler oli hyvin tyytyväinen voittoonsa.
– I’m so happy I won this iPod, amazing!

Helsingin yliopiston kirjaston järjestämässä arvonnassa ”Missä Helsingin yliopiston kirjasto sijaitsee?” pystyi valitsemaan kolmesta vaihtoehdosta oikean. Vastausvaihtoehtoja olivat: ”Turussa”, ”Kulman takana” ja ”Neljällä kampuksella ja verkossa”. Kaikki vastaajat pääsivät kuitenkin mukaan arvontaan. Michel Oehler vastasi oikein “Neljällä kampuksella ja verkossa“.

Arvontaan osallistui lähemmäksi 200 opiskelijaa.
Michael Oehler tuulettaa voittoaan.