Rakennustyöt Kumpulan kampuskirjastossa alkavat tammikuussa 2014

Kumpulan kampuskirjaston tilauudistuksen rakennustyöt tehdään tulevan vuoden aikana. Töiden valmistumisen tähtäin on lukuvuoden alussa syksyllä 2014, jolloin  käytössä on uusi ajanmukainen oppimisympäristö kirjaston nykyisellä pinta-alalla Physicum-rakennuksessa.

Rakentaminen alkaa tammikuussa ensimmäisestä kerroksesta, joka suljetaan kokonaan jo vuodenvaihteessa. Kirjaston palvelut jatkuvat toisessa, sisäänkäynnin kerroksessa, jossa kirjat ja sarjat ovat edelleen lainattavissa. Käytöstä suljettuja tiloja korvaavat yläkerrokseen siirretyt työasemat ja sinne lisätyt lukupaikat.

Remontin tieltä 2400 m lehtien vanhoja vuosikertoja pakattiin muuttolaatikoihin.  Ne ovat nyt pois asiakkaiden käsistä  seuraavaan syksyyn. Kaukopalvelun avulla artikkelit saadaan kuitenkin niitä tarvitseville.

Voimme vain toivoa kampuskirjaston käyttäjiltä kärsivällisyyttä, sillä lähikuukausina rakennustyön äänet tulevat aiheuttamaan häiriöitä. Kirjasto tarjoaa avuksi korvatulppia.

Remontin etenemisen aikataulua ei vielä ole lyöty lukkoon. Todennäköistä kuitenkin on, että kirjasto on kiinni kesä-, heinä- ja elokuun.

Lukusali_laatikot_verkkari

Niin lähellä mutta niin kaukana – vanhoja lehtiä ei nyt pääse selaamaan.

Kumpulan kampuskirjaston remonttiblogi