Scholar Chart -palveluun avainsanapilvi ja muita uusia ominaisuuksia

Scholar Chart on suomalaisia lääketieteen tutkijoita ja julkaisuja järjestävä verkkopalvelu, joka tarjoaa kokonaiskuvan Suomen lääketieteellisen tutkimuksen julkaisutoiminnasta reaaliajassa.  Palveluun on lisätty uutena ominaisuutena avainsanapilvi, jonka avulla on helppo hahmottaa esimerkiksi tietyn tutkijan tutkimusaiheet tai  tietyn yliopiston tutkimuksen painopistealueet. Avainsanapilvi viimeisen vuoden julkaisuista löytyy yksittäisen tutkijan, yliopiston ja koko Suomen tasolta.

Yksittäisen tutkijan julkaisutoiminnasta saa palvelun avulla varsin kattavan kuvan;  listauksen uusimmista artikkeleista, graafisen esityksen julkaisumääristä kolmen viimeisen vuoden ajalta, luettelon kirjoituskumppaneista, avainsanapilven tutkijan aihealueista sekä linkin reaaliaikaiseen siteeraushakuun (Search TopCited).

Koko Suomen ja yliopistojen tasolla listataan Scholar Chartissa nyt myös Top 30 lehteä, joissa suomalaiset tutkijat tällä hetkellä julkaisevat artikkelinsa.