Uusi, ajankohtainen Bibliometriikka-sivusto avattu

Bibliometriikka – tilastollinen näkökulma tieteeseen – on ajankohtaisen aiheen ympärille toteutettu Terkon uusi palvelusivu. Sivun kautta voi seurata uusimpia bibliometriikka-artikkeleita ja uutisia. Sinne on koottu tietoja bibliometrisistä indikaattoreista, lisätietoa aiheesta sekä alan linkkejä. Bibliometriikka-sivustolta löydät alan keskeisimmät lehdet, tietokannat ja palvelut, joten se on hyvä lähtökohta analyysien aloittamiseen.

Aihetta sivuavaa koulutusta järjestetään keväällä Terkossa. Uusi, kysytty
Viittausanalyysin välineitä: Web of Science-, Scopus- ja Journal Citation Report-tietokannat -koulutus järjestetään seuraavan kerran 5.4.2011. Terkon kurssit ovat maksuttomia Helsingin yliopiston opiskelijoille, henkilökunnalle ja HYKS:n/HUS:n henkilökunnalle. Koulutuksia järjestetään myös tilauksesta.
Lisätietoja Terkon koulutuksista: tiina.m.heino [ät] helsinki.fi