Verkkarin muodonmuutos

Loppukevään kukoistusta Metsätalon pihassa, Kuva: Jussi Omaheimo
Verkkari-lehti siirtyy vuoden 2009 neljännen numeronsa myötä blogipohjaiseen julkaisumuotoon. Lukijoita hämmästyttänevät eniten seuraavat muutokset:

  • Blogitoiminteet: Verkkarin juttuja on nyt mahdollista kommentoida sekä tilata verkkosyötteinä. Blogipohjasta löytyy myös oma haku-toiminne. Kommentointimahdollisuus herättää usein ensimmäisenä kysymyksen siitä kuka/mitä saa kommentoida: Verkkarin kaikkia artikkeleita saa kommentoida ja kommentoinnin voi valintansa mukaan tehdä myös nimettä tai nimimerkillä.
  • Ulkoasu: Verkkarin ulkoasun muodonmuutos ei ole lainkaan samankaltainen kuin Gregor Samsalla, vaan uuden ulkomuodon on vanhaa ulkoasua hienosti jatkaen suunnitellut Juha Pesonen Valtiotieteellisen tiedekunnan kirjastosta.

Verkkari ilmestyy jatkossakin suunnilleen kerran kuussa; kesäkuukausina tosin vain kerran. Sisällöllisesti Verkkari jatkaa tutuilla teemoilla, joten rakenteellisen kehittymisen tilannekatsauksista ja kirjastoalan seminaariraporteista saadaan nauttia jatkossakin. Hyviä lukuhetkiä koko toimituskunnan puolesta!

Kirjoittaja
Jussi Omaheimo
Verkkotoimittaja
Opiskelijakirjasto / Kirjastopalvelujen koordinointiyksikkö
jussi.omaheimo@helsinki.fi
Kuvaaja
Jussi Omaheimo

One thought on “Verkkarin muodonmuutos

Comments are closed.