Työpaja syksyn Moodle-kurssien valmisteluun 2.9.

SAMSUNG

Moodle workshop: Rakenna omaa kurssialuettasi. Maanantaina 2.9. alkaen klo 13.15
Infokeskuksen pohjakerroksen atk-luokassa 170. Aikaa työpajalle on varattu klo 16 saakka.

Jos Moodle on sinulle jo tuttu, mutta kurssialueen valmisteleminen opetukseen tuntuu hankalalta, edellisestä Moodle-kurssista on kulunut aikaa tai olet epävarma jonkin asian toteutuksesta, tule ohjattuun Moodle-työpajaan. Työpajassa käymme yhdessä läpi Moodlen toiminnallisuuksia osallistujien toiveiden mukaan ja rakennamme osallistujien kurssialueita.

Työpaja on tarkoitettu Viikin tiedekuntien opettajille, jotka ovat käyneet Moodle tutuksi -kurssin tai omaavat vastaavat tiedot ja heillä on alkamassa kurssi, jolla hyödynnetään Moodlea. Uusien verkko-opettajien kannattaa ensimmäiseksi käydä Moodle tutuksi -kurssi tai Moodlen perusteet.

Ohjaajina Outi Valkama, mmtdk ja Kristian Lindqvist, eltdk Viikin verkko-opetuksen tukihenkilöt.

Ilmoittautuminen HENKASSA http://www.helsinki.fi/henkilostokoulutuskalenteri tai sähköpostitse ohjaajille.  Työpajaan otetaan enintään 12 osallistujaa, jotta jokaiselle jäisi mahdollisuus saada myös yksilöllistä ohjausta oman kurssinsa rakentamiseen liittyen. Ilmoittautuminen päättyy 28.8. klo 16.