Digitapas afternoon 29th November

Tervetuloa Digitapas-iltapäivään 29.11.2017

Ympäristö- ja elintarviketalouden digiloikka-hanke ja Opetusteknologiapalvelut järjestää keskiviikkona 29.11. klo 14.15-16.00 Viikin oppimiskeskuksessa (Biokeskus 1, huone 1401, Viikinkaari 9) maistiaisia opetusteknologian välineistä.

Tilaisuuden alussa aiheiden lyhyet esittelyt, jonka jälkeen osallistujien on mahdollisuus perehtyä tarkemmin itseään kiinnostaviin aiheisiin tapaspisteillä pienen tarjoilun kera. Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 27.11.

Aiheina:

  • Opettajat ja opiskelijat videoiden tekijänä
  • Opiskelijoiden aktivointi luennolla
  • Moodle ja oppimisen arviointi
  • Älytaulu opetuksessa

Welcome to the Digitapas afternoon on 29th November, 2017

The digital leap project of the Food and Environmental Sciences together with the Educational Technology Services, offers you tasters of educational technology topics on Wednesday 29th November, 2017 at 2.15 PM – 4.00 PM at the Viikki Learning Center in Biokeskus 1, room 1401 (Viikinkaari 9).

At the beginning of the event, there will be short presentations of the topics, after which the participants may roam freely and visit the tapas points which present the different services and provide consultation according to the participants’ interests. Small refreshments included. Please register 27th November at the latest.

Topics:

  • Teachers and students as producers of videos
  • Efficient student activation during lectures
  • Methods of learning assessment in Moodle
  • Smartboards in teaching