Vuoden 2015 hallitus, linkki Facebook-sivulle

Viimeistenkin on nyt aika siirtyä seuraamaan Voluntas ry:n Facebook-sivua, jossa tiedotus nykyään pääosin hoidetaan tämän blogin sijasta. Muistakaa tykätä! https://www.facebook.com/voluntasry
Vuoden 2015 hallitus jatkaa Voluntaksen toimintaa aktiivisesti. Tässä vielä hallituksen kokoonpano kerrattuna:
Puheejohtaja: Janette Koponen
Varapuheenjohtaja: Jonna Vainio
Tapahtumavastaava: Samuli Pitkänen
Taloudenhoitaja: Antti Pesonen
Tiedotusvastaava: Anna Lintulaakso
Sihteeri: Veero Laine
Toimihenkilö: Sini Seppälä

Hauskaa kevään jatkoa!

-Anna

Voluntaksen Pikkujoulut ´14

Kauden viimeisiä ja parhaita pikkujouluja vietetään perjantaina 12.12. klo19 alkaen Ida Aalbergin tien saunalla (Ida Albergin tie 1, Helsinki).

Tänä vuonna juhlitaan Pool Party- teemalla, joten luvassa on kirjaimellisesti kosteat kemut, varauduthan siis saunomaan ja uimaan. Pikkujouluissa tulee olemaan teeman mukaista tarjoilua, mutta suosittelemme ottamaan myös omia eväitä jo saunomisesta johtuvan nestehukan välttämiseksi.

Dresscode poolparty +tonttuhattu,
muista myös jatkoille sopivat vaatteet, sillä jatkamme iltaa jossakin keskustan tanssiravintolassa.

Liput 3 €(Voluntas jäsenet) /5€ muut

Lipidin ja Voluntaksen FUKSISITSIT

Täten toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi Lipidi ja Voluntas ry:n yhteisille fuksisitseille!
Luvassa on hauskanpitoa uusien (ja vanhojen) naamojen kanssa! Tarjolla on myös runsaasti juomaa ja hieman ruokaakin.

Lokaationa toimii Tapanilan työväentalo ja lysti kustantaa 14 €, alkoholittomana 12 €.
Cocktail-tilaisuus alkaa klo.17.30 ja sitsit päättyvät klo.23.00, jolloin siirrymme johonkin keskustan kuppiloista (myöhemmin infoa minne).

Pukukoodi on teemaan sopivasti värikäs ja loistelias cocktail-asu.

Uudet fuksit paikalle ja vanhatkin ovat tervetulleita.

Ilmoittautuminen sitseille tapahtuu e-lomakkeella, joka kolahtaa sähköpostiisi keskiviikkona 24.9. klo.10.00

T: Lipidi ry & Voluntas ry

Voluntaksen kesäjuhlat

Voluntaksen kesäjuhlat

Tervetuloa Voluntaksen kesäjuhlille juhlimaan Suomen kesää saunomisen ja virvokkeiden merkeissä hyvällä porukalla! Juhlat pidetään Kattosauna Sivistyksellä (Leppäsuonkatu 11) 1.8. klo 19 alkaen.

Tarjolla on joitakin Suomen kesään liittyviä herkkuja, kuten ehkäpä jalluu, kossuu ja kaljaa sekä jotakin purtavaa. Suosittelemme kuitenkin varustautumaan myös omin eväin. ;)

Maksuksi pyydämme niiltä, jotka ovat jäsenmaksunsa uskollisesti maksaneet 5 euroa ja niiltä, joilta se on jäänyt väliin 10 euroa.

Ilmoittauduttehan facebookiin viimeistään 28.07. jotta osaamme suurinpiirtein laskea tarjoiltavien määrän oikein. Jos teillä on jotain erityisallergioita tai muita toiveita, voitte huudella niistä täällä tai avautua hallituksen jäsenille.

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle!

PS. Mikäli olet markkinoinnin fuksi ja eksynyt sivustollemme niin huomioithan, että kutsu koskee myös sinua!

Voluntaksen Vappu 2014

Klara vappen med bara vatten eller håll dig full hela natten!
Koska SE on viimein lähellä, on viimeisenkin opiskelijan aika aloittaa tämän railakkaan lakkikarnevaalin, juoppouden juhlapyhän harras odotus!

Alla kuvattuna kiintopisteet, jotka ovat verrattain tyngästä vapustamme syytä painaa mieleen!

Valborgsafton den 30 april:

-Klo 12.00 Vedetään taas traktoria Kasarmin torilla
Zetorin veto: https://www.facebook.com/events/700248646688312/?fref=ts

-Klo 15.00 Fuksien haalarit saavat kasteensa
(huom. perinteestä ei voi luistaa!)

-Klo 18.00 On HYYn kunnia valmistaa Havis Amanda vappuun

Lakki päähän, Manta!:https://www.facebook.com/events/615365568553032/?fref=ts

-Klo 20.00-04.00 Kannustamme osallistumaan Hämiksen Wappuun, joten hankithan lippusi pirskeisiin ajoissa!
Hämiksen Wappu 2014: https://www.facebook.com/events/263772683784807/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

Första maj:

-Klo 10.00 eteenpäin juhlat jatkuvat Voluntaksen paviljongilla Ullanlinnanmäellä Vappupicnicin merkeissä

Vapussa nähdään!!

Voluntaksen & Oikoksen YHTEISEXCURSIO AMSTERDAMIIN 16.10 – 21.10.2014

Mitä olisikaan syksy ilman upeaa ulkomaanexcursiota? Ei tietenkään yhtään mitään, eli mars ilmoittautumaan, jotta päästään kohti Amsterdamia 16.10.-21.10.2014!

Tänä vuonna Voluntas järjestää ensimmäistä kertaa yhteisexcursion Oikoslaisten kanssa. Paikkoja on tarjolla yhteensä 25 nopeimmalle henkilölle (Oikos 13 hlöä, Voluntas 12 hlöä) eli pidä kiirettä, jotta pääset osaksi tätä kokemusta! Muista, että tällä kertaa ilmoittautuminen on virallista, ja täten sitovaa.

Matkan hintahaarukka tulee olemaan noin 300–400€ riippuen majoituksesta. Matkaan sisältyvät lennot, majoitus, vierailut Wageningenin yliopistoon ja elintarvikealan yritykseen sekä muuta oheisajanvietettä esimerkiksi mahdollisuus osallistua Amsterdam Marathonin turistijuoksuun (ei hätää, vain 6,5 km)! Ohjatun toiminnan lisäksi sinulle jää runsaasti aikaa tutustua Amsterdamiin ja sen nähtävyyksiin opiskelutovereidesi kanssa.

Täyttäessäsi oheisen lomakkeen tarkista tiedot huolella, sillä niitä tullaan käyttämään suoraan lentojen varaukseen. Lennot tullaan varaamaan mahdollisimman pian edullisten tarjousten vuoksi eli varaudu maksamaan ensimmäinen osa matkahinnasta (200 €) huhtikuun aikana.

Terveisin,

Oikoksen ja Voluntaksen hallitukset

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/50909/lomake.html

27.3.2014 Voluntaksen avoin kevätkokous

Arvon voluntaslaiset!

On aika pitää Voluntas ry:n sääntömääräinen kevätkokous! Kaikille Voluntasin jäsenille avoin kokous pidetään torstaina 27.3. klo 19 alkaen Uuden ylioppilastalon Viikki-klusterilla (Mannerheimintie 5 B). Kevätkokouksessa käydään mm. läpi tulevan vuoden suunnitelmia, joihin jokaisella jäsenellä on paikan päällä mahdollisuus päästä vaikuttamaan. Tarjolla on myös pientä purtavaa sekä palanpainiketta, joiden mitoittamiseksi toivomme ilmoittautumista 25.3. mennessä oheisen linkin kautta: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/49798/lomake.html (vaatii kirjautumisen yliopiston tunnuksilla).

Koko hallituksen puolesta tervetuloa!

Grillikauden 2014 avajaiset

Jo vuodesta 2012 lähtien Voluntas on järjestänyt tämän perinteisen tapahtuman, jossa avataan grillikausi ja virallisesti aloitetaan kesän odotus. Tavoitteena on ollut pitää Grillikauden avajaiset vuoden kylmimpänä ja tuulisimpana päivänä, koska sen jälkeenhän kaikki päivät ovat luonnollisesti lämpimään päin. Tänä vuonna kylmin päivä toivon mukaan on 18. helmikuuta, jolloin kokoonnumme B-grundin läheisyyteen grillaamaan kaikennäköistä grilliherkkua aina makkarasta hieman pienempään makkaraan, joka on sämpylän sisällä. Tarjolla on toki myös tilanteeseen sopivia juomia ja ehkä jopa musiikkia. Kannattaa taas ottaa mukaan mahdollisimman pientä rahaa, koska tonnin setelillä ostajille annamme takaisin vain Silvennoisen katsetta.

Tapahtumassa valitaan luonnollisesti myös Viikin uusi kyrsätyttö. Edellisten vuosien voittajien kuvat löytyvät tapahtumakuvasta, joten kaikki voivat itse huomata tason olleen aikaisempina vuosina äärimmäisen korkea. Muisteluna vielä tuomariston valintapuhe viime vuoden voittajan julkistamistilaisuudesta: ”Tänä vuonna Viikin kyrsätytöksi kruunataan Kyrsä-Ida Pakola, joka vakuutti juhlakansan ja tuomariston vaikuttavalla kertomuksella siitä, kuinka Kyrsä-Ida eräänkin kerran salakuljetti makkaran sukkahousuissaan tamperelaiseen yökerho Fat Ladyyn ja salaisesti sitten mutusteli yökerhon vessassa tätä kädenlämmintä kyrsää mahdollisimman hiljaa naksutellen ja yökötellen. Tuomariston arvioiden mukaan tarina oli hyvin koskettava, elämänmakuinen ja kaunis, mutta samalla hienolla tavalla symbolisesti tarkan inhorealistinen kuvaus koko Suomen poliittisen kentän nykytilasta.”

Tapahtuma toimii mainiosti myös edellisen päivän Jellybileiden silliksenä eli tuttavallisemmin grilliksenä. Saunakin on käytettävissä ja jopa lämpimänä kello 16-18. Tervetuloa!

Ps. Voluntaksen jäsenmaksun maksaneet saavat ILMAISEKSI
yhden valitsemansa tuotteen päivän tarjoiluista.

Paikka: B-grundi, Viikki

Aika: 13.00-20.00

Briefly in English:

Welcome to the traditional Viikki Sausage Festival 2014. Every year we start the new barbeque season during the coldest day of the winter because after that it’s of course warmer and warmer each day. We serve all kind of barbeque treats from regular sausages to hot dogs and you can also buy beer and some other beverages. The prices are small and the sausages are big. You can also go to the sauna between 4 and 6 pm.

Place: B-grund, Viikki

Time: 18.2.2014, From 1 pm to 8 pm.

Ps. The beautiful girls in the picture are the winners from previous years Miss Viikki Sausage Girl -competition. If you are a girl, or you dress like a girl, you have a chance to win and become famous in Finland this year.

Oikoksen ja Voluntaksen ystävänpäiväsitsit

1510946_10152151157814589_788656889_n

Nyt sinulla on mahdollisuus kiittää ystävääsi ottamalla hänet mukaan vuoden ystävällisimpiin Ystävänpäiväsitseihin!
Tänä vuonna Oikos ja Voluntas yhdistävät voimansa ja järjestävät Ystävänpäiväsitsit Alina-salissa keskiviikkona 12.2. klo 18:00. Ja mikä parasta, sinne saa siis kutsua myös ystävän oman ainejärjestönsä ulkopuolelta! Sen lisäksi, että saat viettää tämän ihanan illan ystäväsi kanssa voit myös tutustuttaa hänet meidän sitsimeininkiin ja hurmaaviin oikos/voluntas-tovereihin. Näillä sitseillä et voi olla ystävystymättä uusien ihmisten kanssa ja ties ketä Amor ampuu rakkauden nuolillaan ;)!

Pukukoodina on cocktailpuku ja toivottavaa olisi, että sinulla ja ystävälläsi olisi pukeutumisessanne jotain teitä yhdistävää. Sitseiltä on myös helppo jatkaa Metsäylioppilaiden järjestämiin ystävänpäiväbileisiin Maxinessa (http://www.metsaylioppilaat.fi/tapahtumat/ystavanpaivabileet/). Oletamme, että bileisiin tulee etukäteen lunastettavat sisäänpääsyliput, joten pitäkää silmät ja korvat auki ja ostakaa oma lippunne ajoissa.

Tapahtuman hinta on 12 euroa. Alkoholiton versio kustantaa 10 euroa. Maksuohjeet tulevat myöhemmin. Huom: ilmoittautuminen on jo päättynyt! Tervetuloa kevään ystävällisimpiin bileisiin!

Terveisin Oikoksen ja Voluntaksen biletiimi

Mitä: Ystävänpäiväsitsit
Milloin: 12.2.2012 klo 18:00
Missä: Alina-sali (Uusi ylioppilastalo, Mannerheimintie 5 A, 3. krs)
Jatkot: Ystävänpäiväbileet Maxinessa (Urho Kekkosen katu 1)

Vuoden 2014 hallitus

Vuoden 2014 hallitus valittiin Voluntaksen syyskokouksessa 29.11.2013. Vuoden 2014 hallitus on:

Puheenjohtaja: Iiro Rinne
Varapuheenjohtaja: Antti Herrala
Tapahtumavastaava: Janette Koponen
Taloudenhoitaja: Aada Kantell
Tiedotusvastaava: Sini Seppälä
Sihteeri: Jonna Vainio
Tapahtumatoimihenkilö: Konsta Pohjamo

Uusi hallitus aloittaa toimikautensa 1.1.2014. Onnea uudelle hallitukselle!

Voluntaksen hallitus vuosimallia 2014

Voluntaksen hallitus vuosimallia 2014