Aihearkisto: Toiminta

Voluntaksen Vappu

Vappuaaton 30.4 ohjelma:
12.00 Kokoontuminen Kasarmitorilla, jossa MMYL ry:n Vappu ja Zetorin veto

15.00 Fuksien haalarinkastajaiset (vielä salaisessa paikassa)

n 16.00 Ilmapallokilpailu ja vapaata seurustelua

18.00 Mantan lakitus, jonka jälkeen vapaata seurustelua iltaan/yöhön->

Vappupäivän 1.5 ohjelma:
n 9.30->Vappupiknik Ullanlinnanmäellä Voluntaksen teltalla

Vielä huomioita: Ilmapallokilpailusta kerrotaan tarkemmin ko. päivänä ja haalarinkastajaiset Voluntaksen perinteen mukaan fukseille pakolliset!;)

TERVETULOA! TERVETULOA!

Kevätkokous 11.3

Kevätkokous järjestettiin 11.3 Viikki-klusterilla. Hallituksen lisäksi paikalla oli ihan kiitettävästi muita yhdistyksen jäseniä. Kokouksessa kävimme läpi vuoden 2012 tilinpäätöstä ja toimintakertomusta sekä vuoden 2013 toimintasuunnitelmaa. Alustavat suunnitelmat tehtiin myös tämän vuoden tapahtumista, joista tiedotetaan, kun ovat ajankohtaisia.

Muistetaan 20.3 kuitenkin Viikki GB, jossa Voluntaksella oma rasti!

Voluntasin vappu

Hiiohoi siman nautiskelijat!

Voluntas juhlistaa vappua perinteisin menoin tänäkin vuonna. Vappuaattona kokoonnumme Kasarmitorille Agronomiliiton vapputapahtumaan ja kisaamme traktorinvedossa. Myöhemmin iltapäivällä ohjelmassa on fuksien haalarienkastajaiset, jonka jälkeen ohjelma on omissa käsissä.

Vappupäivänä tapaamme Ulliksella, jossa juhlimme vappuua Viikin Taloustieteilijöiden kanssa. Paviljonki on silloin pystyssä, joten tule morottamaan ja nauttimaan ainakin hyvästä seurasta mahdollisen kurkunkostukkeen ja pikkusuolaisen merkeissä.

Tervetuloa!

Erno & muu hallitus

Voluntasin vuoden 2012 hallitus valittu!

Voluntasin hallitus vuodelle 2012

Voluntasin syyskokous oli menestys taas saatiin yllättävänkin helposti kasaan uusi, mahtava hallituskokoonpano! Hallituksen ikärakenne nuoreni kertaheitolla ja ilmassa on muutoksen tuulia. “Vanhat” Ketut Iiro Ikävalko, Leo Ahti ja Jenni Pesonen väistyvät ja antavat tilaa nuoremmille ja tuoreemmille idealisteille ja innovoijille. Vuoteen 2012 lähdetään visionääri, Erno Ristolan voimin ja uskon vakaasti, että Voluntasilta tullaan näkemään tuotteliain sekä tapahtuma- ja idearikkain vuosi tähän mennessä.

Kokoonpano 2012:

Puheenjohtaja: Erno Ristola

Varapuheenjohtaja: Kalle Freese

Taloudenhoitaja: Olli Salander

Tiedotusvastaava: Sirpa Blomqvist

Bilevastaava: Paula Ujainen

 

Sihteeri: Annemari Fagerholm

Sähköpostiosoitteet ovat vanhat tutut etunimi.sukunimi@helsinki.fi
– Leo

 

Syksyllä touhutaan, mitä ensi vuonna?

Tälle syksylle on jos jonkinnäköistä rientoa, on kotimaan excua, ulkomaan excua ja sitsiä. Mutta onko tämä sitä, mitä Voluntasilta odotetaan. Kansa haluaa ehkä muutakin kuin leipää ja sirkushuveja.

Mitä sinä odotat ainejärjestöltäsi? Mitä pitäisi tehdä ensi vuonna? Mitä pitäisi tehdä toisin?