Fuksisivu

Fuksille 2018

Hei uunituore polvilainen – eli politiikan ja viestinnän fuksi vuosimallia 2018!

Paljon onnea, sillä olet avannut oven juuri opiskelijaelämään vailla vertaansa. Valtiotieteellinen tiedekunta sekä politiikan ja viestinnän opinnot odottavat sinua ihan nurkan takana, ja fuksisyksy on pian täällä. Opiskelujesi aloittamista ovat sujuvoittamassa ja ohjaamassa sekä kandi- että maisteriohjelmien tuutorit, jotka ottavat jokaiseen uuteen opiskelijaan henkilökohtaisesti yhteyttä heti opiskelijavalintojen julkaisun jälkeen. Omat tuutorisi ovat sinua varten koko fuksivuoden ajan, heiltä saat neuvoja ja vinkkejä ihan mihin tahansa opiskelijaelämään liittyvään ja vastauksia kaikkiin kysymyksiisi. Ota siis rohkeasti kaikki irti tuutorisi tarjoamasta avusta! Heitä voit jo etukäteen käydäkin seuraamassa Instagramissa nimimerkin @polvituutorit takaa, erityisesti, jos et vielä tiedä oman tuutorisi nimeä tai yhteystietoja.

Tälle sivulle päivitetän lisätietoja fuksisyksyn meiningeistä, joten sivua kannattaa pitää silmällä tuoreimpien tietojen saamiseksi!

Seuraavaksi kannattaa merkata kalenteriin ainakin seuraavat päivämäärät, jotta et jää paitsi mistään fuksitoiminnasta:

13.-20.8. Ensimmäinen tapaaminen, piknik tai kahvittelu omien tuutoriesi kanssa
21.8. Fuksiriennot, ensimmäinen yhteistapahtuma kaikille uusille polvilaisille
27.8. Helsinki Tour ja ilta Kuppalassa
3.9. Helsingin Yliopiston avajaiskarnevaalit
5.9. Fuksiaiset
6.9. Kannunvalajien fuksisuunnistus
20.-21.10. Fuksimökki

Liitythän myös pikapikaa sekä Vallan, Median että VOOn jäseneksi! Vallan jäsenlomake löytyy täältä, Median täältä ja VOOn täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.