Categories
Opintotiedotteet

Oppiaineen kokous 6.5.2014

Oppiaineen kokouksen top 3:

1. Tänä vuonna paljon puhuttuja kvantitatiivisia ja kvalitatiivisia menetelmiä ei tarvitse jatkossa käydä ennen kandisemmaa, vaan ne voi tarvittaessa käydä kandisemman kanssa samanaikaisesti. Uudet tutkintovaatimukset, joista myös tämä henkilökunnan mukaan käy virallisesti ilmi, julkaistaan pian Flammassa.

2. Kurssien korvaavuustaulukko on työn alla. Alustava versio on tehty, mutta sitä fiksaillaan ja pyritään vielä tarkentamaan. Myös maisterivaiheeseen on tulossa muutoksia ja myös näistä tulee oma osionsa korvaavuustaulukkoon.

3. Tiedekunta on ainakin toistaiseksi luopunut oppiaineiden yhdistämisestä. Sen sijaan on päätetty yhdistää pääsykokeita. Yleisen valtio-opin kohdalla päädyttänee siihen, että pääsykoe on kaikille linjoille sama vuodesta 2015 alkaen. Hakukohteena ovat siis edelleen samat vanhat kolme linjaa, mutta pääsykoe on sama. Uudessa järjestelmässä voi hakea useammalle kuin yhdelle valtio-opin linjalle. 2015 hakukiintiöt ovat vielä kysymysmerkki., mutta jokaiselle linjalle valitaan tuolloin yhteensä 15 kandiopiskelijaa.

201 replies on “Oppiaineen kokous 6.5.2014”

Leave a Reply