Categories
Yleinen

VOO etsii uusia yhteistyökumppaneita!

Valtio-oppi on yksi valtiotieteellisen laaja-alaisimmista sekä monipuolisimmista tieteenaloista. Ainejärjestömme VOO ry koostuu politiikan ja viestinnän koulutusohjelman sekä valtio-opin oppiaineen opiskelijoista. Tänä vuonna 550 jäsenestä koostuva VOO juhlistaa 60-vuotisjuhlavuottaan, ja sen kunniaksi etsimme uusia yhteistyökumppaneita laajentaaksemme ja kehittääksemme työelämätoimintaamme. Vietämme vuosijuhlaamme 29.02.2020.

Keitä ovat valtio-opin opiskelijat?

Kriittinen ajattelu, yhteiskunnallinen älykkyys sekä laaja perspektiivi niin yhteiskuntaan, talouteen, maailmanpolitiikkaan kuin yrittäjyyteenkin tarjoavat ainutlaatuista lisäarvoa kaikille työnantajille: valtiosta yksityiselle sektorille, järjestösektorilta konsulttifirmoihin. Vastuullisuus, vaikuttaminen ja yhteiskuntasuhteet ovat valtio-oppijalle arkipäivää ja täten opinnot tarjoavat tuoreita ajatuksia yhteiskunnalliseen ajatteluun. Kriittisten yhteiskunnallisten asiantuntijoiden kasvava tarve on alettu viime vuosina tiedostaa, ja tarjoammekin teille ainutlaatuista mahdollisuutta tulla mukaan tulevaisuuden huippuosaajien matkalle kohti asiantuntijuutta. Nämä tulevaisuuden osaajat ovat avoimin mielin valmiita laajentamaan osaamistaan ja rakentamaan uutta yritysmaailmaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Tutkintouudistuksen myötä kaikki valtio-oppijamme saavat samalla oppia myös viestinnän taitoja, jotka avaavat etenkin vaikuttamisen ja tehokkaan viestimisen näkökulmaa ja käytäntöä asiantuntijatasolla. Esimerkiksi viestinnän kasvava merkitys reaaliajassa elävässä yhteiskunnassa ja viestinnän eettinen puoli ovat aspekteja, jotka korostuvat monella sektorilla. 

Tutkintomme mahdollistaa laajat sivuaine- ja kansainvälistymismahdollisuudet. Valtio-oppineiden vahvuus löytyykin osaamisen monipuolisuudesta ja opintoja läpileikkaavan kansainvälisyyden ymmärtämisestä. Opiskelijamme ovat perinteisesti aktiivisia erilaisissa järjestöissä ja työelämässä opintojensa aikana, ja siten käytännön työelämätaitomme kehittyvät pitkälle jo opiskellessa. 

Olemme innokkaita keksimään uusia ja innovatiivisia yhteistyön muotoja organisaatiokohtaisesti luodaksemme parhaita kumppanuuden malleja jokaiselle. Yhteistyösopimusten tuotot käytetään toimintamme pyörittämiseen sekä opiskelijoidemme hyvinvointiin. VOO on aktiivinen ja luotettava valtiotieteellisen tiedekunnan ainejärjestö, jonka kanssa toimiminen on helppoa ja opettavaista. Yhteistyömahdollisuuksia ovat esimerkiksi:

  • Miniharjoittelut 
  • Case-studyt/-illat
  • Seminaarit ja koulutukset
  • Ekskursiot
  • Työelämäbrunssit
  • Mainokset Policy-lehdessämme, nettisivuillamme ja some-kanavissamme
  • Tapahtumasponsoroinnit

Vuoden suurimmat tapahtumat ovat vuosijuhlat, ja täytämmekin 60 vuotta tänä keväänä. Seuraavaksi suurimpana on vappua edeltävänä päivänä järjestettävä Prewappu, jolloin kolmisensataa valtiotieteellisen opiskelijaa kokoontuu tiedekunnan pihalle. Tänä vuonna VOO on myös yksi POP-päivistä vastaavista järjestäjistä. POP-päivät eli Politiikan opiskelijoiden päivät kokoavat kaikki Suomen politiikan opiskelijat ja ainejärjestöt yhteen viikonlopuksi Helsinkiin. Erilaiset työelämätapahtumat ja yritysvierailut ovat oleellinen osa toimintaamme, jonka tarkoituksena on kehittää opiskelijoidemme työelämätaitoja ja kartuttaa mahdollisuuksiamme työelämässä. Näiden ja muiden tapahtumien viralliseksi sponsoriksi voi lähteä joko kokonaan tai osittain. 

Etsimme siis sponsoreita helmikuisiin vuosijuhliimme sekä pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita monipuoliseen ja molempia osapuolia merkittävästi hyödyntävään sopimukseen. Mikäli kiinnostuitte yhteistyömahdollisuuksista VOO ry:n kanssa, tai tiedät potentiaalisen kumppanin, niin olethan yhteydessä työelämävastaava Suvi Jaakkolaan (suvi.jaakkola@helsinki.fi).

______________________________________________________________________

10 replies on “VOO etsii uusia yhteistyökumppaneita!”

Thank you for some other informative blogs. Where can I find that type of information in such an idealized approach? Turkish visit visa application form Turkey. Turkey travel visa get and enjoy trip.

Leave a Reply

Your email address will not be published.