Designpääkaupunkiviikonlopun ohjelma julkistettiin

Designpääkaupunkiviikonloppua vietetään 3.-5.2. viidessä kaupungissa yli 180 tapahtuman voimin. Kansainvälinen designsäätiö julkisti viikonlopun ohjelman 24.1.

Senaatintorin ympäristö tulee olemaan yksi designpääkaupunkiviikonlopun tapahtumapaikoista, jonne myös Helsingin yliopisto tuo mielenkiintoiset tieteen sisällöt kaupunkilaisten koettavaksi ja keskusteltavaksi Aleksanterinkadulle avautuvassa Tiedekulmassa. Tiedekulma on yliopistolaisten ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka, jossa tiede muuntuu elämykseksi. Tiedekulmassa voit nauttia myös kahvihetkistä, lukuelämyksistä ja virkistävistä keskusteluista. Tiedekulman ohjelman löydät blogista!

Tutustu designpääkaupunkiviikonlopun ohjelmaan »»

This entry was posted in World Design Capital Helsinki 2012. Bookmark the permalink.

1 Response to Designpääkaupunkiviikonlopun ohjelma julkistettiin

1. I savor, lead to I found exactly what I was looking
    for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

Comments are closed.