Uusi Venäjä avautuu Tiedekulmaan 27.2.

Tiedekulmaan avautuu viikoilla 9 ja 10 Uusi Venäjä -teema, jossa esitellään Helsingin yliopistossa tehtävää Venäjä-tutkimusta. Älä odota, että Siperia opettaa, vaan tule Tiedekulmaan kuuntelemaan Helsingin yliopiston huippututkijoita!

Madventuresin Riku Rantala kohtaa yliopiston Venäjän maantieteen asiantuntijat avajaisissa 27.2. klo 15. Kalevalanpäivänä 28.2. puhutaan Suomesta ja Venäjästä, karkauspäivänä 29.2. avautuu karnevalistinen Venäjä ja naistenpäivänä 8.3. naisten Venäjä. Päivät Venäjän presidentinvaalien ympärillä on omistettu politiikalle ja vaaleille. Venäläinen kirjallisuus on vuorossa 1.3. ja kulttuuri 7.3. Päättäjäispäivänä kerrotaan uuden Venäjän uusista ilmiöistä. Silloin kuulemme myös, miksi Pietari on rock!

Kokonaisuus sisältää kaikkiaan 62 eri esitystä:

[slideshare id=11672006&doc=uusivenjohjelma-120220040048-phpapp02&type=d]

Ohjelman tulostettava versio

This entry was posted in Tiedekulma. Bookmark the permalink.

1 Response to Uusi Venäjä avautuu Tiedekulmaan 27.2.

1. Hey there exceptional website! Does running a blog similar to
    this take a lot of work? I’ve virtually no understanding of computer programming but I had been hoping to start my own blog soon. Anyways, if you have any ideas or techniques for new blog owners please share. I know this is off topic however I simply wanted to ask. Appreciate it!

Comments are closed.