Tervetuloa Historia-alumnit/Historia-alumner-yhdistyksen sivuille!

Historia-alumnit/Historia-alumner on marraskuussa 2015 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa historia-aineita opiskelleiden keskinäistä yhteydenpitoa.

Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys järjestää jäsenilleen tapaamisia sekä yhteistoimintaa historian oppiaineiden ja opiskelijajärjestöjen kanssa.

Vuoden 2016 toimintaan on suunnitteilla ainakin yhteinen tilaisuus historia-aineiden kanssa, jossa kuullaan muutamia kiinnostavia esitelmiä, alumnisitsit yhdessä Kronoksen ja Historicuksen kanssa sekä alumniristeily Helsingin saaristoon.

Pysyäksesi mahdollisimman hyvin perillä ajankohtaisista tapahtumista, voit liittyä yhdistyksen Facebook-ryhmään. Jäseneksi liittymisestä löydät tarkempia tietoja täältä.

Säännöt_alumniyhdistys