Huhtikuun aamuklubi: verkostoanalyysin mahdollisuudet

Huhtikuun aamuklubissa 29.4. klo 9.00-11(.30) Aleksandrian luokassa 431 jatketaan verkostokeskustelua. Asiaan tulee tuomaan uusia näkökulmia VTT Jan-Erik Johanson (valtio-opin laitokselta, tällä hetkellä Tampereen yliopistossa).

Tapaamisen ja Janin vierailun tavoitteena on saada tukiverkostolaisille kättä pidempää verkostona toimimiseen ja verkostona toimimisen kehittämiseen. Esitietona voitte tutustua Verkostoanalyysi-teokseen ja Suhteiden voima -artikkeliin (nämä löytyvät tukiverkoston wikistä). Kirjallisuudesta ei järjestetä kuulustelua.

Koska tukiverkostolaisten verkostoon kuuluu varmasti muitakin kuin tukiverkostolaisia ja koska uskomme verkostona työskentelyn kiinnostavan muitakin, esitämme kutsun aamuklubiin laajennetulle tukiverkostolle. Rohkaisemme tukiverkostolaisia kutsumaan mukaansa aamuklubiin jonkun oman verkostonsa tärkeän henkilön: huonekaverin, pedalehtorin, mikrotuen, aktiivisen opettajan, dekaanin.

Tiukan asian, oman toiminnan kehittämisen ja hyvän seuran lisäksi aamuklubissa on tuttuun tapaan luvassa tarjoilua. Vielä on päättämättä, onko teemana lähestyvä vappu vai kuninkaalliset häät; suotavaa on kuitenkin ilmoittautumislomakkeella kertoa mahdollisista ruokarajoitteista. Ilmoittautuneiden lista on totutusti julkinen ja ilmoittautuminen päättyy tiistaina 26.4. klo 9.00.

Tervetuloa!
Anni ja Ulla