BREIKKI-toiminta

Vuosi 2020-2021 on ollut meille kaikille poikkeuksellinen. Etäily ja vaihtuvat suositukset monella elämän eri alueella aiheuttavat tunteita laidasta laitaan. Ovatko kaikki nämä fiilikset normaaleja, tuntuuko muistakin tältä vai olenko ainoa? Jutteleminen jonkun ulkopuolisen kanssa voi joskus auttaa selkeyttämään ajatuksia.

BREIKI:n ideana on mahdollistaa kasvatustieteen opiskelijoille jutella hyvin matalalla kynnyksellä ja ilman mitään tiettyä syytä. Kyseessä on vapaamuotoinen kohtaaminen, keskustelu ja kuulluksi tuleminen ajatuksella, että kenenkään ei tarvitse selvitä näistä oudoista ajoista yksin. Kyseessä ei siis ole terapia tai opintoneuvonta.  

Tarjoamme kahdenlaista kohtaamisen mahdollisuutta, jossa aihe on vapaa ja kaikenlaiset fiilikset sallittuja: 

  1. Voit ottaa yhteyttä johonkin meistä BREIKKIläisistä ja varata aikaa kahdenkeskiselle kohtaamiselle  tai pyytää meitä ottamaan sinuun yhteyttä lomakkeella.
  2. Voit tulla jutustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia muiden opiskelijoiden ja BREIKKI-tiimin kanssa yhteisen virtuaalisen nuotiopiirin ympärille. Voit tulla myös vain kuuntelemaan, jos tuntuu siltä. Breikki-huoneessa (Zoom https://helsinki.zoom.us/j/68726763812  on paikalla väkeä aikataulun mukaan.

Tule mukaan, ollaan yhdessä!