Tule mukaan kehittämään talous- ja kuluttajakasvatusta!

Opettaja: Haluatko olla mukana kehittämässä kuluttaja- ja talouskasvatuksen opetusta ja materiaaleja tutkimusperustaisesti?

Etsimme nyt opettajia hankkeen haastatteluihin. Kiinnostaisiko sinua olla mukana kehittämässä kuluttaja- ja talouskasvatusta osallistumalla haastatteluun? Haastattelussa keskustellaan kuluttaja- ja taloustaitojen opetuksesta, ja haastattelun kysymykset käsittelevät sinun ajatuksiasi talous- ja kuluttajakasvatuksen opetuksesta, materiaaleista ja vastuunjaoista.

Haastattelu kestää arviolta 30–45 minuuttia. Sinun ei tarvitse valmistautua haastatteluun mitenkään. Haastattelut järjestetään kevätlukukauden 2024 aikana, ja voit joustavasti valita sinulle sopivan ajankohdan ja paikan. Haastattelu voidaan tehdä myös verkon välityksellä. Hankkeen projektisuunnittelija toteuttaa haastattelut. Tutkimusaineisto anonymisoidaan täysin ja nauhoitettu tutkimusaineisto hävitetään litteroinnin jälkeen. Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista. Jos haastattelu herättää kiinnostuksen aiheeseen, myöhemmin keväällä on mahdollisuus osallistua myös hankkeen työpajoihin. Haastattelu ei kuitenkaan sido mihinkään eikä vaadi sinulta mitään muuta kuin 30–45 minuuttia aikaasi.

Haastattelut antavat meille tärkeää tietoa opettajien käytännöistä ja toiveista, joita hyödynnetään materiaalien laatimisessa. Haastattelujen anti palvelee kaikkia kentän opettajia, sillä hankkeessa tuotetut materiaalit tulevat olemaan kaikille avoimia. Tavoitteena on kehittää työkaluja, jotka ovat innostavia ja toimivia sekä opettajien että nuorten näkökulmasta!

Jos kiinnostuit tai sinulla on kysyttävää hankkeesta tai haastatteluista, otathan yhteyttä hankkeen projektisuunnittelijaan Hilde Lehtoseen sähköpostitse: hilde.lehtonen@helsinki.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *