Kysely musiikista Elokapinassa – Participate in a survey

Osallistu Elokapinassa esitettävää ja soitettavaa musiikkia käsittelevään kyselyyn.

Voit osallistua kyselyyn tämän linkin takaa.

Kyselyssä kartoitetaan Elokapinan musiikkikulttuuria. Kysely on suunnattu Elokapinassa soittaneille tai laulaneille muusikoille. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla musiikin ammattilainen voidaksesi osallistua kyselyyn. Riittää, että olet soittanut jotain instrumenttia tai laulanut jossain Elokapinan mielenosoituksessa tai tapahtumassa. Kysely ei kuitenkaan koske mielenosoituksia tai tapahtumia seurannutta yleisöä tai mielenosoitusväkeä, joka on esimerkiksi laulanut muusikoiden mukana.

Kysely toteutetaan osana tutkimushanketta Musiikin tutkijat yhteiskunnassa: Aktivistinen musiikintutkimus yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden edistäjänä (Koneen Säätiö). Kysely on auki 30.11.2022 asti. Vastaukset käsitellään nimettöminä eikä tutkimuksen piirissä tehdyistä julkaisuista voi tunnistaa yksittäistä vastaajaa. Kyselyssä kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Lisätiedot: Sini Mononen (sini.mononen@helsinki.fi)

Tutustu tietosuojailmoitukseen

 

Participate in a survey on the music of Extinction Rebellion Finland.

You can take the survey via this link.

Thank you for taking the survey on the music of Extinction Rebellion (XR). The survey collects data on musical practices in XR Finland and it is intended for anyone playing music in the demonstrations or events of XR Finland. You don’t have to be a professional musician in order to respond to the survey. However, please note that the survey is not intended for non-performing audiences that have, for example, merely sung along with performing musicians in the demonstrations and events of XR.

Answer the survey by 30 November 2022. The survey is part of a research project Music Researchers in Society. All the data is handled anonymously, and individuals cannot be recognized from the publications based on the survey. The collected data is not distributed to the third parties. More information: Sini Mononen (sini.mononen@helsinki.fi)

See the data protection information

Kuva/picture: Rhythms of Resistance Helsinki (Till Sawala / Elokapina)

 

Yksi vastaus artikkeliin “Kysely musiikista Elokapinassa – Participate in a survey”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *