TVT3-blogi on nyt valmis!

Vihdoin!

Kurssilla opin todella paljon asioita MapInfosta, ja osaan nykyään käyttää sitä omasta mielestäni hyvin ja itsenäisesti. Mikäli se jotakuta kiinnostaa tai vaikuttaa johonkin, niin tuo lähes kuukauden tauko blogin päivittämisessä johtui erään läheisen henkilön kuolemasta ja siitä seuranneista univaikeuksista, jotka veivät voimat ja kyvyn tehdä asioita hetkellisesti täysin. Tämän lisäksi muitakin vaikeuksia (mm. kuume, täti sairaalassa) oli, mutta vaikeuksien kautta voittoon ja blogi on nyt, sunnuntaina 18.3.2012 kello 21.58, valmis arvosteltavaksi.

Jatkossa aion päivitellä tänne joitakin opintoihini liittyviä asioita ja kurssitöitä, koska tiedän isäni olevan lukijani:) Eli TVT3-blogi muuttuu ihan yleiseksi opintoblogiksi, ellei jollain toisellakin kurssilla tule blogin pitämistä tehtäväksi.