Hyartista

Helsingin yliopiston henkilökunnan taidekerho Hyart on toiminut vuodesta 1984 kaikille yliopistolaisille avoimena taidekerhona. Piirustuslaitoksen jälkeen HY:n Tiedemuseo Liekin Piirustussaliksi nimetty työskentelytila inspiroi luovaan harrastukseen. Viikoittaiset maalauskerrat ja keväisin toteutetut näyttelyt ovat tuottaneet iloa ja yhteisyyttä vuodesta toiseen.

Toiminta tukee henkilöstötavoitteita, edistää työkykyä, työssäjaksamista sekä työhyvinvointia ja verkostoitumista. Se on tasa-arvoista yhdessä tekemistä yli tiedekuntarajojen. Töitä tehdään mieltymysten mukaan eri tekniikoin, viime aikoina lähinnä akryyli- tai akvarelliväreillä. Taiteen tekemisen lisäksi hyartilaiset tutustuvat näyttelyihin retkeillen pääkaupunkiseudun ulkopuolellekin. Aiempiin kerhovuosiin on sisältynyt myös matkoja ulkomaille.

Hyart kokoontuu lukukausien aikana torstaisin klo 14 – 19.30 Porthaniassa (Yliopistonkatu 3), 7. kerroksen Piirustussalissa. Kaikki taiteesta ja sen tekemisestä kiinnostuneet yliopistolaiset ovat tervetulleita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *