Kuka?

 

Olen kotiäiti, opettaja ja väitöskirjan tekijä. Valmistuin filosofian maisteriksi pääaineenani espanjalainen filologia, mutta päädyin monien mutkien kautta S2-opettajaksi ja työskentelemään luku- ja kirjoitustaidottomien maahanmuuttajien parissa.

Teen Helsingin yliopiston Kasvatustieteen laitokselle väitöskirjaani, joka käsittelee maahanmuuttajataustaisten kotiäitien oppimiskokemuksia toiminnallisessa äiti&lapsi –ryhmässä.

Tätä blogia ryhdyin kirjoittamaan Tutkijat verkoilla –kurssilla, joka avasi minulle täysin uuden maailman sosiaalisen median ja tietoverkon parissa.  Sen vuoksi tähän blogiin saavatkin jäädä elämään kyseisen kurssin kirjoitukset, vaikka todennäköisesti tulevaisuudessa merkintäni käsittelevät enemmän tutkimusta, koulutusta, kasvatusta ja niihin liittyviä ajankohtaisia aiheita.

Olen iloinen ja kiitollinen kaikista kommenteista ja keskusteluista blogiini ja kirjoituksiini liittyen.

Helsingissä 27.2.2013

Minna Intke Hernández

P.S. Blogini nimi on Tutkijan sunnuntai, sillä sunnuntaiyö on usein se rauhallisin hetki kirjoittaa ja lukea omia juttuja, kun lapsi nukkuu ja mies on katsomassa jalkapalloa!

One thought on “Kuka?

  1. Moi!
    Tapasimme Justice through Education -seminaarissa. Kävin nyt lueskelemassa näitä sivujasi. Olisi tosi kiinnostavaa saada joskus tulevaisuudessa lukea maahanmuuttajavanhempien kokemuksia suomalaisesta koulusta tai itsekin tutkia asiaa. Maahanmuuttajien ja heistä varsinkaan naisten ääni ei oikein vielä missään kuulu.
    t. Eeva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *