TEKES -hanke läpi!

Yhteinen tutkimushankkeemme sai Tekesistä myönteisen päätöksen 3.6.2009! Mukana yhteisessä kehittämisessä on  28 yritystä, 13 tutkimusyksikköä ja 20 koulua. Sydämelliset kiitokset kaikille innovatiivisesti  ja vahvasti mukaan lähteneille yrityksille, opettajille ja tutkijoille!

Yhdessä teimme tämän mahdolliseksi ja pääsemme tavoitteeseen. Uusien innovaatioiden ja toimintamallien kehittäminen vaativat heterogeenisen ja poikkitieteellisen erilaisten osaajien yhteisön. Uudet ideat syntyvät juuri tällaisen eri alojen asiantuntijoiden välisessä vuorovaikutuksessa.

Konsortio on kansallisesti ja kv-partnereidensa kautta erittäin vaikuttava ja laaja-alainen. Erityiset kiitokset Tieken toiminnanjohtaja Eppie Elorannalle ja Ficomin toimitusjohtaja Reijo Sventolle verkottajina toimimisesta hakemusyhteistyön käynnistysvaiheessa.

Hankkeen käynnistys järjestettiin 10.6.2009 ja tutkijatapaaminen on ohjelmassa 19.8.2009. Kaikille yhteinen kick-off -tapaaminen on to 22.-23.9.2009. Professori Marja Kankaanranta lähettää teille näistä tilaisuuksista kutsua ja ottaa teihin yhteyttä mahdollisimman pian kun viralliset päätökset ovat saapuneet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *