Julkaisuohje opiskelijalle

Helsingin yliopiston psykoterapeuttikoulutuksen opinnäytetöitä esitellään tällä sivustolla oman opinnäytetyönsä aihetta pohtiville psykoterapeuttiopiskelijoille, koulutuksesta kinnostuneille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä alan sidosryhmille. Blogi on julkinen.

Kun opinnäytetyösi on valmis ja hyväksytty, kirjaudu tälle sivustolle käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka saat psykoterapeuttikoulutuksen yhteiseltä Moodle-sivustolta. Mene ohjausnäkymään ja valitse vasemmalta Artikkelit – Lisää uusi. Muista täyttää kirjoittajatieto-kohtaan nimesi. Anna artikkelille työsi aihetta ytimekkäästi kuvaava otsikko. Kopioi ja liitä opinnäytetyösi tiivistelmä artikkeliin. Kirjoita loppuun nimesi lihavoituna, kaksoispiste ja työn otsikko kursivoituna. Lisää näiden alle koulutusohjelmasi nimi.

Lisää lisäksi avainsanat tiivistelmästäsi kohtaan Avainsanat, jotta samoista teemoista kiinnostunut lukija löytää tiivistelmäsi helpommin. Esikatsele, tee tarvittaessa korjaukset ja julkaise.   Myös kuvan liittäminen artikkeliin on mahdollista kohdassa Artikkelikuva, mutta huomioithan tällöin kuvan tekijänoikeudet.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä osoitteella meilahti-specialist@helsinki.fi.