Uusi verkko-opetuksen tukihenkilö

Tervehdys kaikille,

Jahka tdk-neuvosto asian vielä vahvistaa, olen siis teologisen uusi tukihlö. Nimi on Sami Yli-Karjanmaa. Tulen oikeastaan Merenlahden Petrin tilalle, mutta koska Petri ryhtyy tutkijaksi vasta vuodenvaihteessa, olen syksyn ajan kolmantena Petrin ja Varkemaan Jussin lisäksi.

En tarkkaan vielä tiedä, mitä tämä homma pitää sisällään ja olenkin kiinnostunut muiden kokemuksista ja “vanhojen” neuvoista untuvikolle. Joka tapauksessa kuvittelen tässä voivan harjoittaa jonkinlaista luovuutta; ollaanhan tässä luomassa jotain uutta.

Tapaamisiin – virtuaalisesti ja livenä!

Terveisin

Sami Y-K.

One thought on “Uusi verkko-opetuksen tukihenkilö

  1. Tervetuloa joukkioomme!

    Luin viestisi jo perjantaina ja aloitin tervehtimisen, jonka kuitenkin keskeytin. Tajusin, että jos vastaan sinulle, koko maailma näkee sen. Silloin pitää jotenkin kontrolloida mitä kirjoittaa ja miten.

    Weblog -keskustelut vaativat mielestäni paljon. Me jokainen osaamme piiloutua ammatillisen identiteetin alle kirjoittaessamme ohjeita ym. verkkoon ja silloin joko ilmaisemme kuka sen kirjoitti tai sitten emme. Mutta avoimesti näkyvä verkkokeskustelu ja kommentointi, vaikkakin kohdistettuna tietylle joukolle, kuten nyt, on erittäin iso juttu. Ainakin minulle! En usko, että olen silti ainoa, koska olen ensimmäinen, joka nyt vastasi sinulle. Koskahan muut uskaltavat tervehtiä?

Comments are closed.