Italialaisopiskelija rakastui suomalaiseen saunaan

Oman kulttuurinsa näkee paremmin kaukaa. Tätä mieltä oli myös ihanan kesäisen haastattelun antanut italialaisopiskelija Federica, joka palasi heinäkuuksi takaisin Italian aurinkoon. Lue uutinen klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

federica

Federica  tuli Viikkiin tekemään väitöskirjaansa. Klikkaa kuvaa ja lue lisää!

Tunnelma katossa!

Viikin Infokeskus Koronan katolle asennetaan paraikaa kesällä 530 aurinkopaneelia. Alla kuva tilanteesta nyt heinäkuussa.

Rakennuksen energiankulutus on ollut yksi yliopiston parhaista tähänkin asti mutta jatkossa se hyödyttää muitakin rakennuksia. Asennustyö alkoi kesäkuussa ja paneelit tuottavat sähköä jo elokuusta alkaen.

Aurinkopaneeleista ekologiaa

Aurinkopaneeleista ekologiaa

Hienosti näyttää homma etenevän.

Viikin kesäblogi on auennut!

Uutuuttaan hehkuva kesäblogi on nyt avattu! Tässä blogissa tullaan kertomaan Viikin kesäkuulumisia ja uutisia silloinkin, kun osa tiedekuntalaisista ovat kesälaitumilla.

Viikissä ei meno ja meininki lopu kesälläkään – täällä tapahtuu koko ajan! Esimerkiksi monet tutkimukset, kesäprojektit, kasvihuoneet, väitöstyöt ja opiskelijavaihdot jatkavat kulkuaan. Lisäksi tiedekunnalla valmistellaan syksyn uunituoreiden opiskelijan saapumista ja valmistaudutaan uuteen lukuvuoteen.

Jos sinulla on blogiin sisältö- tai uutisehdotuksia, niitä saa mielellään ehdottaa.

Oikein hyvää kesää kaikille!

Picture 061