Five weeks to go!!

Työskentelykonferenssi (arkeologisen) kulttuuriperinnön hallinnan opetuksen ja hyvien käytäntöjen kehittämisestä

Vain viiden viikon kuluttua Tampereella kokoontuu joukko suomalaisia ja kansainvälisiä kulttuuriperintöalan asiantuntijoita keskustelemaan arkeologisen kulttuuriperinnön hallinnan opetuksesta ja siitä, minkälaisia näkymiä koulutuksen ja opiskelun kehittämisessä on Suomessa. Eri puolilta maailmaa tulevat kurssin ulkomaiset asiantuntijat ovat Japanista, Libanionista, Surinamista, Yhdysvalloista, Espanjasta, Botswanasta, Iso-Britanniasta, Puolasta ja Tanskasta. Ohjaajien laaja asiantuntemus mahdollistaa koulutuksen tilanteen ja kehittämisen vertailun kurssin aikana.

Kurssin osallistujiksi odotetaan kulttuuriperintöalan opiskelijoita ja jo alalla toimivia henkilöitä, jotka työskentelevät kulttuuriperinnön suojelupoliitikan sekä (arkeologisen) kulttuuriperinnön suojelun ja säilyttämisen, inventoinnin, arvottamisen, toiminnan vaikuttavuuden arvioinnin ja perinnön esittämisen parissa, viranomaisina, tutkijoina tai muissa tehtävissä.

Huomioittehan majoitusta järjestäessänne, että kurssin osallistujille on järjestetty erityishintaan majoittumismahdollisuus konferenssipaikan lähellä sijaitsevassa Tampereen Koskikadun Hotelli Cumulus City:ssä -hotellissa (Cumulus City Koskikatu Tampere). Erityishintaan kuuluvien huoneiden määrä on rajoitettu, varaukset tulee tehdä viimeistään 6.5. mennessä!

Tervetuloa Tampereelle keskustelemaan arkeologisen kulttuuriperinnön hallinnasta Suomessa ja laajemmin, ilmoittautuminen päättyy 22.5.

Twitter @AHMTampere

Email: ahmtampere@helsinki.fi; ahmsuomi@gmail.com

 

Working-conference: Development and Best Practices of (archaeological) Heritage Management as a Course

 

In just 5 weeks experts from Finland and other parts of world including Japan, Lebanon, Surinam, USA, Spain, Botswana, UK, Poland and Denmark will come to Tampere to compare and discuss different situations about how archaeological heritage management (AHM) teaching and learning might look and develop in the Finnish context.

 

We are looking for participation from researchers, policy makers, teachers, trainers, managers and other professionals and students that are involved in the inventory, evaluation, selection, preservation, conservation and presentation of (archaeological) heritage.

 

Please note that we have arranged a special rate at Hotel ‘Cumulus City Koskikatu Tampere’ with a very close proximity to conference venue. Number of rooms at those rates is limited, so please make reservations soon and no later than May 6th!

 

Come to Tampere and discuss with us about the future of Archaeological Heritage Management in Finland and beyond, the registration deadline is May 22nd!

 

Twitter @AHMTampere

Email: ahmtampere@helsinki.fi; ahmsuomi@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *