Länkar

Borderlines officiella Facebooksida. Det finns även en privat diskussionsgrupp… (https://www.facebook.com/groups/84209794576/)

https://www.facebook.com/borderlinerf?ref_type=bookmark

StudOrg (håll koll på kommande evenemang, bläddra i tentarkivet osv.)

http://www.studorg.org/hem/

Soc&Koms socialpsykologisidor (se upp för gammal information och länkar som inte fungerar!). Glöm inte Flamma.

http://sockom.helsinki.fi/socpsyk/

Tyvärr finns det sällan tillräckligt med kursböcker, så det lönar sig att vara först till kvarn och försöka få boken före kursen börjar. Ifall boken redan är utlånad kan man reservera den. I Soc&Koms egen referensbibba finns det exemplar som kan läsas på plats och lånas hem till veckoslutet.

https://helka.linneanet.fi/cgi-bin/Pwebrecon.cgi?LANGUAGE=Swedish&DB=local&PAGE=First&init=1

”Suomen sosiaalipsykologit ry är en yrkesinriktad förening, som bildar ett nätverk över hela Finland, förstärker socialpsykologernas yrkesidentitet och medverkar i att göra socialpsykologernas breda kunnande känt. Föreningen främjar socialpsykologernas professionella och samhälleliga ställning samt organiserar verksamhet för sina medlemmar, som till exempel diskussionstillfällen, utbildning och andra träffar. Samtidigt satsar föreningen på att skapa kontakter med aktörer i andra organisationer, universitet och högskolor, samt arbetslivet. Därutöver publicerar den tidningen Sosiaalipsykologi.”

http://www.sosiaalipsykologit.fi/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *