Styrelsen 2014

 • Ordförande: Pauliina Perkonoja
 •  pauliina.perkonoja@helsinki.fi   +358405657291
 • Viceordförande, årsfestmarskalk, internationellt ansvarig: Malin Ekholm
 •  malin.ekholm@helsinki.fi
 • Sekreterare och informatör: Ylva Hellgren
 •  ylva.hellgren@helsinki.fi
 • Skattmästare: Carolina Suni
 •  carolina.suni@helsinki.fi
 • Program- och idrottsansvarig: Oscar Stierncreutz
 •  oscar.stierncreutz@helsinki.fi
 • Studiebesöks- och arbetslivsansvarig: Corinna Sundholm
 • corinna.sundholm@helsinki.fi
 • Reseansvarig: Reidar Nervander
 •  reidar.nervander@helsinki.fi
 • Miljö- och jämlikhetsansvarig: Bettina Stenbäck
 • bettina.stenback@helsinki.fi

Hela styrelsen nås på: borderline-2014@helsinki.fi

Styrelsemedlemmarna om sig själva:

Hej! Pauliina heter jag, är 22 år och före detta Åbobo. Jag studerar socpsyk nu för tredje året (knappast det sista) och fungerar som föreningens ordförande. Tidigare var jag sekreterare. Jag är även Studorgs jämlikhets- och jämställdhetsansvarig för andra året i rad, var en stund i högskolans Pedagogiska nämnd, nu i Utbildningsrådet och Kommissionen för biblioteksärenden. Dessutom är jag viceordförande för Tvåspråkighetsutskottet vid HUS. Jag har psykologi och genusstudier som biämnen, och har för övrigt trivats väldigt bra på Soc&Kom! Jag hoppas att Borderline som förening växer och utvidgas, och att alla känner sig välkomna med, även biämnesstuderandena och utisarna. Mig hittar du lättast vid lunchbordet där Freud nämns, vi ses!

Hej! Jag heter Ylva och fungerar som Borderlines sekreterare och informatör under 2014. Jag är även aktiv inom Politicus rf som är ämnesföreningen för svenskspråkiga studeranden på statsvetenskapliga fakulteten, men har också varit aktiv inom StudOrg. År 2011 började jag studera socialpsykologi utan några egentliga förväntningar på vad ämnet egentligen innebär, men har sedan dess blivit klokare. När jag inte studerar så sysselsätter jag mig med träning eller med mitt deltidsjobb inom vården. Ifall ni har frågor rörande min post så når ni mig bäst per epost!

Hej! Malin heter jag och studerar socialpsykologi för andra året. Jag fungerar detta år som Borderlines årsfestmarskalk, viceordförande och dessutom tar jag hand om styrelsens internationella ärenden. Jag är också aktiv inom StudOrg, högskolans styrelse och CISSI (Committee of International Social Scientists).
Jag har alltid varit intresserad om hur människor interagerar med varandra i olika situationer och därmed var socialpsykologi ett naturligt alternativ för mig. Dessutom är möjligheterna på arbetsmarknaden så gott som oändliga. Själv skulle jag villa kombinera mina studier i socialpsykologi med marknadsföring och management och i framtiden jobba inom musik och media var jag har arbetat under mitt mellanår. Ifall ni har frågor eller kommentarer når man mig bäst med e-post!

Hej! Jag heter Corinna och fungerar som studiebesöks- och arbetslivsansvarig. Jag är också studentrepresentant i socialpsykologins ämnesråd. Förra året var jag också aktiv inom Borderline som årsfestmarskalk. Jag ville själv länge bli psykolog, men efter att ha studerat socialpsykologi i två år har jag bara plötsligt blivit säker på att jag funnit det rätta! Socialpsykologer har mångsidiga möjligheter inom arbetslivet, det är ens eget intresse och inte ”yrkesstämpeln” som styr. Möjligheterna är många, och som studiebesöks- och arbetslivsansvarig försöker jag hjälpa medstuderanden att bekanta sig med olika möjligheter i arbetslivet. Man får gärna komma med idéer och önskemål!

Hej! Jag heter Carolina och studerar socialpsykologi för tredje året. Jag har varit skattmästare i Borderlines styrelse år 2013 och nu år 2014. När jag började studera socialpsykologi hade jag ingen aning om hur många möjligheter det finns inom ämnet, och nu är jag väldigt nöjd med mitt val. Särskilt kurser inom biämnet etnicitet tycker jag är mycket intressanta. Soc&Kom tycker jag överlag är en trivsam plats att studera på.

Hej mitt namn är Reidar och som huvudämne har jag socialpsykologi. Jag sitter i Borderlines styrelse som reseansvarig och planerade i år en resa till Polen och Auschwitz för 19 medlemmar tillsammans med Oscar Stierncreutz, som även fungerar som programfixare eller vad det nu heter. Jag bytte skola från Arcada och fastnade i Soc&Kom, ett val jag varit mycket nöjd med. Ännu är jag fattat till 100 % vilka alla möjligheter man har i arbetslivet, men jag har förstått att man inte blir arbetslös iallafall. Har ni frågor är det bara att maila!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *