New Book: Kaakkois-Aasia – Talous, ympäristö ja yhteiskunta

This is the first Finnish-language multidisciplinary textbook on contemporary Southeast Asia, focusing on the region’s societal change, development, economies, cultural diversities and environmental issues. The book is published by Gaudeamus and edited by Erja Kettunen. Three of the eight authors are from our discipline: Mira Käkönen, Anu Lounela and Anna Salmivaara.

More information: https://www.gaudeamus.fi/kaakkoisaasia/

For online purchase: https://kauppa.gaudeamus.fi/sivu/tuote/kaakkois-aasia/2450984

Short descripition in Finnish: Kaakkois-Aasian taloudellinen ja kulttuurinen merkitys on alati vahvistumassa. Kaakkois-Aasia – Talous, ympäristö ja yhteiskunta on ensimmäinen suomenkielinen alueen nykykehitystä esittelevä teos. Se pureutuu alueen talouteen, ympäristöön ja yhteiskuntaan sekä piirtää kuvan monikulttuurisesta ja poliittisesti kirjavasta mutta myös dynaamisesta ja keskinäiseen yhteistyöhön pyrkivästä maailmankolkasta. Teos on tärkeää luettavaa alueen maiden parissa työskenteleville ja kaikille Kaakkois- Aasiasta kiinnostuneille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *