Kirjastoverkkopalveluiden asiakasorganisaatioille suunnattu palvelukysely avattu

Kansalliskirjaston kirjastoverkkopalvelut selvittää jälleen asiakkaidensa näkemyksiä tarjoamiensa palvelujen onnistumisesta ja tärkeydestä. Kysely on tarkoitettu yleisten kirjastojen, yliopisto- ja ammattikorkeakoulukirjastojen sekä erikoiskirjastojen sekä muiden kirjastoverkkopalvelujen asiakasorganisaatioiden henkilökunnalle.

Kyselylomakkeen voi täyttää osoitteessa
https://research.innolink.fi/tutkimus/kansalliskirjasto/2211/

Kyselyyn voi vastata 22.2.2012 saakka.

Kyselyn tuloksista julkaistaan raportti huhtikuussa 2012. Tulosten perusteella laaditaan kansallisten kirjastoverkkopalvelujen kehittämisohjelma. Edellisten kyselyjen perusteella kirjastoverkkopalvelut on mm. parantanut koulutusten etäosallistumismahdollisuuksia sekä kehittänyt viestintäkäytäntöjä.