Open repositories 2014 – vielä kuukausi!

or2014
Silläkin uhalla, että blogimme profiloituu pelkäksi kesän Open Repositories -konferenssin markkinointikanavaksi, pieni tilannekatsaus siihen missä mennään.

Konferenssin alennettu rekisteröitymismaksu on voimassa vielä perjantaihin 9.5. eli huomisiltaan asti:

http://or2014.helsinki.fi/?page_id=454

Konferenssin ohjelma on julkaistu kokonaisuudessaan EPrints-, DSpace-, Fedora- ja Invenio-ohjelmistojen käyttäjäryhmiä myöten, ja se on lyhyesti sanottuna hieno:

(Esitysten lyhyet abstraktit ovat luettavissa klikkaamalla kunkin session tietoja!)

Ohjelma on paitsi tasokas myös erittäin laaja: se sisältää noin 230 esitystä, paneelia, työpajaa ja posteria, joissa riittää yllin kyllin valinnanvaraa.

Vaikka järjestelyissä riittää vielä paljon työtä, tilanne alkaa jo näyttää melko hyvältä. Konferenssin ilmoittautuminen on edennyt hyvin, ja meillä on tähän mennessä yli 300 ilmoittautunutta yli 30 maasta eri puolilta maailmaa. USA on edelleen ilmoittautuneiden määrällä mitattuna suurin maa, mutta Suomi on noussut kakkoseksi Ison-Britannian ohi.

Myös sponsorien värvääminen on hyvällä mallilla. Sponsorien esittelysivulta puuttuu vielä pari logoa, mutta olemme joka tapauksessa saavuttaneet ennakolta asetetut tavoitteemme:

http://or2014.helsinki.fi/?page_id=664

Vielä siis ehtii mukaan – jos aihepiiri kiinnostaa, konferenssi on paras mahdollinen tapa päästä kärryille siitä missä maailman huipulla mennään!