Ehdota tallennettavaa nettisivua eduskuntavaalikeräykseen

Taas on aika kerätä vaaliaiheista aineistoa verkkoarkistoon. Tallennettavia sisältöjä ovat esimerkiksi puolueiden ja ehdokkaiden sivustot ja avoimet some-kanavat, mutta kaikki muukin vaaliaiheinen verkkosisältö on toivottua. Ehdota tallennettavaa sivua tai sivustoa linkkaamalla se tämän postauksen kommenttiosioon.

14 thoughts on “Ehdota tallennettavaa nettisivua eduskuntavaalikeräykseen

  1. #Keskustaslogan; kaikki on väliaikaista,autovero, keskiolut pois kaupoista

  2. Olohuonetentti on yksi vaalikevään 2015 ilmiöistä. Samaan tapaan kuin ravintolapäivä, se on innostanut ihmisiä tenttimään itse poliitikkoja omissa olohuoneissaan. Twitterissä #olohuonetentti on näkynyt vahvasti. Sillä tunnuksella on kerrottu isommallekin yleisölle, mitä olohuoneissa on puhuttu.

    Ehdotukseni on tuon verkkosivun lisäksi Twitter-tunnus @olohuonetentti.

  3. Kokoomus teki järjestötoimijoiden ja Nykypäivän voimin videohaastattelugallerian kaikista kokoomuslaisista eduskuntavaaliehdokkaista. Videot ovat YouTube-videoita ja lisensoitu Creative Commons -ehdoin. Voin tarvittaessa toimittaa kansalliskirjastolle alkuperäiset videotiedostot.

  4. Iso kiitos kaikille vinkkaajille! Lisää vinkkejä voi lisätä kommenteina jatkossakin ja vielä vaalien jälkeenkin.

    Ossi Mäntylahti:
    Kiitos tarjouksesta. Saamme nuo videot YouTubesta mukavasti talteen, joten niitä ei tarvitse erikseen meille toimittaa.

Comments are closed.