Etusivu

Hallinto-oikeuspäivä on Helsingin yliopiston hallinto-oikeuden oppiaineen 2–3 vuoden välein järjestämä, erityisesti julkishallinnossa työskenteleville suunnattu koulutustapahtuma, jossa käsitellään ajankohtaisia hallinto-oikeudellisia ja hallintoa koskevia aiheita.

Vuonna 2022 Hallinto-oikeuspäivä järjestetään ti 17.5. Helsingin yliopiston päärakennuksen suuressa juhlasalissa osoitteessa Unioninkatu 34. Päivän pääpuhujana on oikeuskansleri Tuomas Pöysti, joka esitelmöi aiheesta ”Virkavastuun ja hyvän hallinnon perusteiden toteuttaminen digitaalisessa hallinnossa”. Tapahtuman ohjelma löytyy yllä linkistä.

Osallistumismaksu on 400 euroa per osallistuja (sis. alv.). Maksu sisältää lounaan ja iltapäiväkahvin. Osallistujat vastaavat matka- ja majoituskustannuksistaan. Ilmoittautuminen avautuu helmikuun aikana ja tapahtuu yllä olevasta linkistä. Peruutukset on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen: serafima.karkkila@helsinki.fi

Huom! Mikäli koronatilanne ei salli tapahtuman järjestämistä livenä, se järjestetään Zoomissa. Osallistumismaksu on tällöin 200 euroa.