Vihapuhe kohtaa viestinnän: PING Helsinki tarjoaa kävijöilleen työpajan someraivosta

“Someraivo – ansaittua kritiikkiä vai kohtuutonta kiusantekoa?:

Miten vihapuheeseen pitäisi suhtautua, onko kaikkea pakko sietää ja onko bloggaajien kipukynnyksen oltava korkeammalla kuin muiden? Kenelle vihapuheesta pitää kertoa ja mistä sen kohtaamiseen saa tukea? Entä miten yritys voi varautua someraivoon?”

Emmi Nuorgamin johdolla “Someraivo – ansaittua kritiikkiä vai kohtuutonta kiusantekoa?” -työpajan keskeisiin kysymyksiin vastaavat kansanedustaja Nasima Razmyar, nettipoliisi Marko ”Fobba” Forss ja verkkokeskustelija Pörrö Sahlberg Ämmistä.

PING Helsinki järjestetään 13.5. Långvikissä.

”PING Helsinki on Pohjoismaiden suurin sisältömarkkinoinnin businessfestivaali, joka tuo päiväksi yhteen yritysten viestintä- ja markkinointipäättäjät sekä sosiaalisen median sisällöntuottajat – Suomen eturivin bloggaajat, tubettajat ja instaajat.”
Lisää tietoa: www.pinghelsinki.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *