SuomiAreenan suuressa sivistyskeskustelussa vihapuhe ja keskustelukulttuuri tapetilla

Kansanvalistusseura avaa SuomiAreenassa vihapuhekeskustelun otsikolla ”#VihaRakkausSivistys – kohti rakentavaa keskustelukulttuuria”. KVS pohtii keskustelussa muun muassa miten rakentaa sivistynyttä keskustelukulttuuria ja keiden vastuulla vihapuheen kitkeminen on.

Tilaisuuden juontaa toimittaja Maryan Abdulkarim. Keskustelijoina ovat bloggari Vesa Linja-aho, sarjakuvataiteilija Warda Ahmed, europarlamentaarikko ja KVS:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Sirpa Pietikäinen, köyhyyttä tutkiva Maria Ohisalo sekä Kansalaisopistojen liiton toiminnanjohtaja Jaana Nuottanen.

#VihaRakkausSivistys – kohti rakentavaa keskustelukulttuuria järjestetään maanantaina 11. heinäkuuta kello 11:45 – 13:00, Porin SuomiAreena-tapahtumassa (Puuvillan kauppakeskus). Keskustelua voi seurata Twitterissä tunnisteilla #VihaRakkausSivistys ja #VRS sekä Facebookissa keskustelun tapahtumasivuilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *