Uusi yrityskiihdyttämö kuva-alan startup-yrityksille

Uusi Nestholma-yrityskiihdyttämö avaa ovensa kuva-alan startup-yrityksille Lahdessa.

Lahden Seudun Kehitys Ladecin hallinnoima Nestholma on uusi yrityskiihdyttämö, joka tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön kuva-alaan liittyvän yritystoiminnan kehittämiseen. Haku ensimmäiseen maksuttomaan kolmen kuukauden Nestholma Imaging Startup -ohjelmaan on nyt käynnissä.

Nestholma tarjoaa uusille kuva-alan startup-yrityksille tai yrittäjyyttä harkitseville ainutlaatuisen toimintaympäristön, jossa yritykset voivat hyödyntää kansainvälistä liiketoiminta- ja sijoitusosaamista, kuva-alan asiantuntijapalveluita ja laajaa kumppaniverkostoa. Kaikille mukaan valituille tarjotaan myös mahdollisuutta saada alkuvaiheen rahoitusta.

Kehitettävä liiketoiminta voi liittyä niin valokuviin, videopalveluihin ja 3D-tulosteisiin kuin digitaalisiinkin tuotteisiin ja palveluihin, peleihin sekä mobiilisovelluksiin. Nestholma toimii yhteistyössä Eirikuvan kanssa, joka tarjoaa tarvittaessa työskentelytilat ja mahdollisuuden hyödyntää yrityksen laitteita. Nestholman Imaging Startup -ohjelmaan etsitään osallistujia valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Osallistuva yritys pääsee mukaan kolmeen Nestholman päätapahtumaan, jotka järjestetään Lahdessa. Tämän lisäksi räätälöidään yritystoiminnan kasvua parhaiten edesauttava tiimikohtainen ohjelma.

NISP ohjelma

”Kuvat ja videot ovat keskeisessä roolissa useissa menestyneissä tuotteissa ja palveluissa. Uskomme, että kiinnostus ja uudet liiketoimintamahdollisuudet lisääntyvät tulevien vuosien aikana alalla”, toteaa Nestholman vetäjä Topi Järvinen LADECista ja jatkaa: ”Tästä syystä olemme rakentaneet uudenlaisen kiihdyttämökokonaisuuden, joka hyödyntää tätä trendiä. Tavoitteenamme on auttaa Nestholman startup-yrityksiä rakentamaan käyttäjiä kiinnostavia palveluita ja kasvamaan kansainvälisiksi menestystarinoiksi.”

Nestholmalla on kahdeksan eri alojen huippuasiantuntijaa mentoreina, jotka tarjoavat tukea liiketoiminnan käynnistämiseen, kehittämiseen ja rahoituksen saamiseen sekä kansainvälistymiseen. Workshoppien pohjana on Lean Startup -metodi, jonka avulla idean pohjalta voidaan kehittää asiakkaita oikeasti kiinnostavia tuotteita ja palveluita.

Nestholma toimii yhteistyössä Eirikuva Oy:n ja Lahden Seudun Kehitys Ladecin kanssa. Hanke on saanut tukea Euroopan aluekehitysrahastolta.

Haku on nyt käynnissä osoitteessa: http://nestholma.com/nisp.html

Lisätietoja NISP-ohjelmasta antaa Topi järvinen topi@nestholma.com p+358 407543131

Alkuperäinen artikkeli luettavissa osoitteessa https://www.sttinfo.fi/release?0&releaseId=6945559

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *