FC MUURISEN POTKUN TUSKIEN TAIVAL

Sosiaalitieteilijöiden jalkapallojoukkueen heikko menestys ei ota kääntyäkseen. Viime perjantain selkeä 3-0 tappio FC Halluxille sai tänään jatkoa, kun yliopiston edustusjoukkue nöyryytti FC Muurisen potkun poikia selkein 8-2 numeroin. Taidollisesti sosiaalitieteilijät pysyivät kohtalaisesti kyydissä, mutta pelin tempo ja vastustajan loistava yhteispeli hyydyttivät Potkun pelaajat kirpeässä ja tuulisessa syyssäässä.  Potkun  piristysruiskeena hääri suurelle yleisölle tuntematon Hunt Moose, jonka aktiivinen pelityyli palkittiin tyylikkäällä, vastustajan puolustusta nöyryyttävällä osumalla.

FC Muurisen potkun pelaaja-manageri, Timo Ilomäki näki kuitenkin positiivisiä merkkejä Potkun pelissä, ja siirsi katseen jo seuraavaan peliin. “Kyllä tämä oli paras peli meiltä tähän asti. Kai. Hyviä yksilöitä meillä on, mutta yhteispeli tökkii.  Tärkeintä olisi, että nyt edes VOOlaiset voitettaisiin”, Ilomäki linjaa.

FC Muurisen potkun seuraava peli FC Jormia pelataan SOS-sitsien jälkeisenä perjantaina kello 11 Töölön pallokentällä.  Vapaa pääsy.

This entry was posted in FC Muurinen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *