Toinen kutsukirje

KIRJOITTAMISEN TUTKIMUKSEN PÄIVÄT  —  SYMPOSIUMIN TOINEN KUTSUKIRJE

Helsingin yliopistossa järjestetään 5.-6.2.2015 valtakunnallinen symposiumi Kirjoittamisen tutkimuksen päivät. Sen tavoitteena on koota yhteen kirjoittamisen tutkijoita eri aloilta ja esitellä ajankohtaista tutkimusta. Tutkimuskenttä on aihepiireiltään laaja ja samalla monitieteinen, -menetelmäinen ja -näkökulmainen. Tutkijat ovat olleet kiinnostuneita mm. kirjoittamisen produkteista eli teksteistä (eri näkökulmista), kirjoittamisen kognitiivisista prosesseista ja käytännön työprosesseista, kirjoittamisesta identiteettityönä sekä kirjoittamisen ja tekstien tuottamisen institutionaalisista, sosiaalisista, kulttuurisista ja historiallisista käytänteistä.

Osallistua voi esitelmöijänä tai ilman esitelmää. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset 10.11.2014 mennessä. Lisätietoja esitelmätyypeistä, ilmoittautumisesta ym. ks.
https://blogs.helsinki.fi/kirjoittamisen-tutkimuksen-paivat-2015/.

Järjestelytoimikunta:
Lauri Haapanen (suomen kieli, HY), Tuula Lehtonen (Kielikeskus, HY), Henna Makkonen-Craig (pj., suomen kieli, HY), Taru Nordlund (suomen kieli, HY), Sara Routarinne (Opettajankoulutuslaitos, HY), Kimmo Svinhufvud (vpj., Kielikeskus, HY).