Terkko muutoksessa

This post is also available in: englanti ruotsi

Tervetuloa terkko health hubiin 2.10.017

Meilahden kampuskirjasto on ollut suljettuna muutostöiden vuoksi kesän ajan. Uudistettu kampuskirjasto avautuu osana Terkko Health Hubia ma 2. lokakuussa 2017. Lue lisää.

Terkon tilamuutosprojekti kytkeytyy laajempaan hankkeeseen, jonka suunnittelussa Helsingin yliopiston lisäksi ovat mukana HUS, Health Capital Helsinki ja Think Company.

Terkko Health Hubin 1. kerrokseen tulee yhteistyöskentelytilat, kohtaamispaikka ja tapahtumatila. Kirjaston tilat uudistetaan monipuoliseksi ja joustavaksi oppimisympäristöksi pääosin talon 2. kerrokseen:

  • Asiakkaiden työskentelypaikkojen nykyinen määrä, noin 230, säilyy.
  • Hiljaisen työskentelyn ja ryhmätyön tilat.
  • Digitaalisuus käyttäjän tarpeita vastaavaksi.
  • E-aineistot enemmän esille oppimisympäristössä.

KirjAstoN palveluT muutostöiden aikana

Meilahden kampuskirjaston ollessa suljettuna voit olla yhteydessä Kaisa-talon asiakaspalveluun, joka palvelee sekä sisääntulokerroksessa että puhelimitse arkisin kesä-heinäkuussa klo 11-18 ja elokuussa klo 10-18. Sähköpostiin pyritään vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Meilahdessa kirjoja voit palauttaa Haartmaninkatu 3:n aulassa sijaitsevaan palautuslaatikkoon maanantaista 22.5. alkaen Terkko Health Hubin avautumiseen asti. Huomioi kirjoja palauttaessasi, että laatikko tyhjennetään maanantaisin ja torstaisin iltapäivällä. Lainasi eivät siis välttämättä näy heti palautuneina ja sakkoja kertyy, jos lainat ovat myöhässä. Haartmaninkatu 3 on kesällä avoinna ma-pe klo 7:45-15:45. Muuna aikana palautukset Kaisa-taloon, Kumpulaan tai Viikkiin.

Lähtökohtaisesti opiskelija ei voi tilata aineistoa suljetusta toimipaikasta. Jos kuitenkin on jokin esim. opintojen valmistumiseen liittyvä pakottava tarve saada kirja ennen syyskuun puoltaväliä, voit ottaa yhteyttä kirjastoon (kirjasto@helsinki.fi, p. 02941 23920). Tilanteet arvioidaan tapauskohtaisesti ja tilamuutostöiden aiheuttamat rajoitukset huomioon ottaen.

aikataulu