Väitös: Anelma Lammi, Venäjän kieli ja kirjallisuus, 8.11.2013

FM Anelma Lammi väittelee 8.11.2013 kello 12 Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa aiheesta “TUBI OR NOT TUBI. Sopostavlenie russkoj i finskoj terminologii v predmetnoj oblasti tuberkuleza” (TUBI OR NOT TUBI. Venäläisen ja suomalaisen tuberkuloositerminologian vertailua.).

Väitöstilaisuus on venäjänkielinen ja järjestetään osoitteessa Helsingin yliopiston päärakennus, auditorio XIV, Unioninkatu 34, 3 krs. Vastaväittäjänä on professori A.S. Gerd, Pietarin valtionyliopisto, ja kustoksena on professori Arto Mustajoki.

Väitöskirja julkaistaan sarjassa Slavica Helsingiensia. Väitöskirjaa myy Venäjän kielen ja kirjallisuuden oppiaine.

Väitöskirja on myös elektroninen julkaisu ja luettavissa E-thesis-palvelussa.

Väittelijän yhteystiedot:

Anelma Lammi anelma.lammi(at)helsinki.fi