Kiire

Edellisestä blogipostauksesta onkin vierähtänyt jo tovi mutta aika on kulkenut siivillä. Päivät ovat pitkälti täyttyneet työkiireistä, jotka vain lisääntyvät joulua kohden. Ensimmäisen tentin (joka muuten menikin sitten aivan surkeasti) jälkeen olen päässyt pitämään pientä taukoa opinnoista, ja se on kyllä ollut paikallaan. Työkiireet eivät ole antaneet periksi ja kaikki päivät ovat täyttyneet erilaisista töistä ja menoista, joten aikaa opintoihin paneutumiselle ei rehellisesti olisi edes ollut, jaksamisesta puhumattakaan.

Nyt tuntuukin hyvältä istua peiton alla ja kirjoittaa rauhassa. Kiireen keskellä olenkin oppinut ottamaan kiireettömistä hetkistä kaiken irti. Vapaa-päivätkin ovat kuluneet univelkojen kiinniottamisessa ja rauhoittumisessa. Vaihteeksi se onkin tehnyt todella hyvää. Rauhalliset lauantain elokuvaillat ovat kaivattua vaihtelua syksyn jatkuvalle menemiselle.

Opintoni etenevät rauhalliseen tahtiin, joten syksyn stressi on päässyt hieman rauhoittumaan. Pienen tauon jälkeen odotankin innolla pääseväni avaamaan uudet tenttikirjat joulukiireiden jälkeen. Onneksi joulu on tuloillaan, jolloin varmasti löytyy aikaa rauhoittua tärkeiden asioiden keskellä.

Rauhallista joulun odotusta kaikille!

Karoliina