Kirjoittajia

Tälle sivustolle kirjoittavat  täydennyskoulutusopiskelijat ja Koulutus- ja kehittämispalveluiden henkilökunta.

Kaija2Kaija Junttila är pedagogie magister och farmaceut. Vid Utbildnings- och utvecklingstjänster har hon jobbat sedan 2011 inom olika utbildningsteman både som planerare och utbildare. Kaija är speciellt intresserad av människovetenskaper och önskar kombinera sin sakkompetens i farmaci och pedagogik. Tidigare har Kaija arbetat som timlärare, planerare för undervisningsärenden vid Helsingfors universitet och på apotek.

Kirsi KettulaKirsi Kettula toimii koulutusviennin kehittämispäällikkönä Koulutus- ja kehittämispalveluissa. Hänen vastuullaan ovat Helsingin yliopiston koulutusviennin koordinointi ja tukipalvelut. Blogeissaan Kirsi kirjoittaa suomalaiseen koulutusvientiin liittyvistä ilmiöistä,tekijöistä ja kokijoista.

Anja KuhalampiAnja Kuhalampi toimii Koulutus- ja kehittämispalveluissa kehittämispäällikkönä. Hän työskentelee taiteen, kulttuurin ja hyvinvoinnin rajapinnoilla. Hänellä on pitkä kokemus opetustyöstä ja laajoista tutkimus- ja kehittämishankkeista. Viimeisin hanke liittyi työelämän laadun ja innovaatiokyvyn edistämiseen taidelähtöisin menetelmin. Hän on myös taiteenperusopetuksen kehittäjä ja asiantuntija.

Etsimme opiskelijabloggaajia. Jos sinulla on ajatuksia ja oivalluksia elinikäisestä oppimisesta, ota yhteyttä: palmenia-info@helsinki.fi