Kauniit muistot promootiosta

Maa-ja Metsätiet.tdk promootio -08 / MiekanhiojaisetVuosi on vaihtunut ja promootiosta on vierähtänyt jo tovi. Sitä kauniimpia ovat kuitenkin muistot tapahtumasta.

Kaikille promootioon osallistuneille on lähetetty linkki, josta pääsee katsomaan promootion kuvia. Jos et ole jostain syystä saanut tätä sähköpostia, ota yhteyttä osoitteeseen: mm-promootio2014@helsinki.fi

Myös promootiokirja on julkistettu. Kirjan julkistamistilaisuudessa paljastettiin promootion miekkataulu ja juhlistettiin neljännesvuosisadan ikään ehtinyttä ”Viikin vihreää laaksoa”. Promootion upeat muistot on siis saatu talteen monella tapaa. promootiokirja2

Promootio on tuotu arvoiseensa päätökseen

Huikeat promootiojuhlat saatiin päätökseen upeiden promootiotanssiaisten myötä varhain sunnuntai-aamuna, kun iloinen promootiojoukko otti auringon vastaan aamuhämärässä kello 03.59. Illan aikana oli tanssittu, suoritettu kunniakantoja ja koristeltu itseä kukkasin. Patsaskulkueessa pidettiin mieleenpainuvia puheita.

Tanssiaisissa nähtiin upeita tanssinumeroita.
Tanssiaisissa nähtiin upeita tanssinumeroita.

Sekä tiedekunta että promootiotoimikunta haluaa kiittää lämpimästi kaikkia promootiossa mukana olleita! Tietoa promootiossa otetuista valokuvista ja muista asioita päivitetään näille sivuille vielä myöhemmin.

Tänään retkeillään!

Tänään on luvassa retki Gårdskullaan! Retkellä päästään tutustumaan kartanoon ja viettämään mukavaa päivää ennen illan huipentumista tanssiaisiin. Katso alta Gårdskullan ajo-ohjeet tai vieraile Gårdskullan omilla verkkosivuilla!

  • AJO-OHJE: (kuvaa voi klikata tarvittaessa suuremmaksi)

karta

Retkelle pukeudutaan siististi sään ja mieltymysten mukaan. Ainoa ohje on käyttää ylioppilaslakkia.

Promootio on alkanut upeasti – ja jatkuu yhä hienommin!

Promootio on eilen saatu käyntiin miekanhiojais- ja seppeleensitojais-päivällisillä, joissa oli hyvä tunnelma ja jotka antoivat arvoisensa aloituksen promootiojuhlallisuuksille.

Miekka saatin hiotuksi eilen.
Miekka saatin hiotuksi eilen.
Iloista juhlintaa miekanhiojaispäivällisillä.
Iloista juhlintaa miekanhiojaispäivällisillä.

Tänään perjantaina on vietetty aktia. Juhlavassa aktissa maisterit saivat seppeeleensä ja tohtorit hattunsa ja miekkansa.

Maisterit saivat tänään seppeleensä.
Maisterit saivat tänään seppeleensä.
Tohtorit saivat hattunsa lisäksi perinteikkään miekan.
Tohtorit saivat hattunsa lisäksi perinteikkään miekan.

Illalla taas on luvassa upeat päivälliset Finlandia-talolla. Lauantaina on aika lähteä retkelle, ja promootio huipentuu illalla pidettäviin tanssiaisiin.

Promootion kruunaa lauantain tanssiaiset.
Promootion kruunaa lauantain tanssiaiset.

Tänään se alkaa!

Juhlan hetki on koittanut – promootio polkaisee itsensä käyntiin tänään! Kauan odotettu juhla alkaa aktiharjoitusten merkeissä. Päivä jatkuu joko rehtorin vastaanotolla tai seppeleensitojaisilla. Illalla ovat vuorossa joko seppeleensitojais- tai miekanhiojaispäivälliset.

Huomenna sen sijaan vuorossa on äärimmäisen upea akti, josta juhlahumu vain tiivistyy kauniissa kesäsäässä. Aktia voi seurata suorana videointina täältä. Aktia seuraavat joko juhlajumalanpalvelus tai tunnustukseton tilaisuus ja illemmalla promootiopäivälliset. Lauantaina retkellä suunnataan Siuntioon kartanovierailulle. Launtai-iltana promootio huipentuu huikeisiin tanssiaisiin. Lue vielä viime hetken vinkkejä promootiosanastoon, pukeutumiseen ja käytäntöihin alta!

Osa promootion seppeleistä on jo sidottu – lue promootion kuulumisia!

Promootio lähenee lähenemistään, ja juhlallisuudet ovat kohta ovella! Floran päivää on vietetty ja viime sunnuntaita sidottiin seppeleitä esiseppeleensitojaisissa – lue maatalousmetsätieteellisen tiedekunnan verkkosivuilta lisää tämän hetken tunnelmista. Muista myös tarkistaa promootion aikataulut ja pukeutumisohjeet onnistuneiden juhlien takaamiseksi.

Mahdollisuus juhlavaatteiden pukemiseen yliopiston tiloissa ennen aktiharjoitusta ja aktia

Promootion juhlahumu tiivistyy! Nyt on mahdollista myös pukeutua aktiharjoitukseen tai aktiin vasta yliopiston tiloissa. Mikäli haluat torstaina 5.6. ennen aktiharjoituksen alkua ja perjantaina 6.6. ennen aktin alkua pukeutua juhlavaatteisiin vasta yliopiston päärakennuksella, se on mahdollista tarkoitukseen varatussa luentosalissa. Salin sijainti ilmoitetaan paikan päällä saavuttuasi yliopiston Aleksanterinkadun puoleiseen aulaan.

  • Pukeuduttuasi vie muut vaatteesi ja tavarasi vartioituun naulakkoon Aleksanterinkadun puoleisessa aulassa, älä siis jätä niitä pukeutumistilaan.  Huomaa, että sinun täytyy olla valmiina aktiharjoitukseen to 5.6. klo 14.30 ja aktia edeltävään kulkueeseen järjestäytymiseen pe 6.6. klo 9.00.

Lue muita ohjeita promootiosta >>>
Tarkista promootion aikataulut >>>
Lue vinkkejä pukeutumiseen >>>