Mikä on Alter Ego?

Alter Ego on Helsingin yliopiston roolipelijärjestö, joka on tarjonnut niin uusille kuin kokeneillekin pelaajille hyvän paikan harrastaa roolipelaamista ja sen akateemisia lieveilmiöitä jo vuodesta 1994.

Nykyinen kerhohuoneemme löytyy osoitteesta Mechelininkatu 3D, Domus Gaudiumin vierestä. Tilamme sijaitsevat ns. Kissaklusterissa, jonne pääsee painamalla ulko-oven summeria.

Järjestämme kerhoiltoja läpi vuoden jokaisena tiistaina kello 18 alkaen, minkä ohella noin kerran kuukaudessa tapahtuu viikonlopun mittainen Pelejä, Partya ja Purtavaa (PPP) -tapahtuma, missä ehtii sitten pelailemaan kaikenlaista vähän pidempääkin, mihin ei arki-iltaisin ehkä pystyisi. Näiden lisäksi järjestämme aina välillä erilaisia tapahtumia, kuten pöytäjuhlia, elokuvaekskursioita, saunomista, pehmomiekkailua tai kevyitä liveroolipelejäkin järjestön toiveiden mukaan.

Kerhoilloissamme pyörii yleensä useampia pöytäroolipelejä, joihin on helppoa tulla mukaan, minkä lisäksi kerhon piirissä harrastetaan aktiivisesti esimerkiksi lauta-, keräilykortti- ja pienoismallipelejä. Tule tutustumaan!