Aloittelevan yrityksen mentoriksi

Aika: tiistai 29.1. klo 16-18
Paikka: Tiedekulma, Helsingin yliopisto, Aleksanterinkatu 7
Ilmoittautumiset: http://bit.ly/mentorointi29012013

Helsingin yliopistolla kasvaa lupaavien nuorten tutkijoiden lisäksi lupaavia nuoria yrittäjiä. He ratkaisevat yhteiskunnan haasteita yrittäjyyden keinoin, jalkauttamalla maailmaan sitä, mitä yliopistolla tutkitaan ja opitaan. Nyt heille etsitään mentoreita.

Sinulla on taatusti kokemusta, jota nämä aloittelevat yritykset tarvitsevat lähteäkseen lentoon. Tule 29.1. klo 16 Tiedekulmaan kuulemaan nuorten yrittäjien pitchit ja siitä, miten mentorointi toimii. Luultavasti löydät illasta juuri sen idean ja porukan, joka hyötyy kokemuksestasi tai joka voi olla tuleva alihankkijasi tai yhteistyökumppanisi. Osaamista tarvitaan monenlaista markkinoinnista liiketoiminnan kehittämiseen, yhteiskunnan tuntemuksesta asiakkuuksien kehittämiseen. Sinulla ei tarvitse olla  kaikesta näkemystä, sillä yhdelle yritykselle etsitään useampia mentoreita täydentämään toisiaan.

Ilmoittautumiset: http://bit.ly/mentorointi29012013
Tilaisuuteen tuleminen ei sido sinua, vaan saat kontakteja ja voit lähteä mukaan mentorointiin, jos siltä tuntuu. Illassa kerrotaan, miksi mentorointi on antoisaa ja miten se toimii vaivattomasti. Ajatustenvaihto kanssasi jo tämän yhden illan aikana on näille yrittäjille arvokasta.

Ohjelma:
16.00 Tervetuloa! Miksi mentoroida start-upeja?
16.30 Pitch hour: yritykset, ideat ja tekijät niiden takana esittäytyvät
17.15 Potentiaaliset mentorit ja tiimit tutustuvat pikamentoroinnin merkeissä
17.45 Mitä seuraavaksi tapahtuu?
18.00 Virvokkeita ja vapaata seurustelua

Mukana illassa olevat opiskelijoiden yritykset:
– Avanto, uudenlaisen yritysvastuun toimija, joka tarjoaa yrityksille kannattavia ja kestäviä työkalu- ja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen
– Huhu, joka tuottaa kulttuuriperinnöstä elämyksellisiä palvelukonsepteja, joissa vetävä tarinankerronta ja ketterä teknologia ovat keskiössä.
– Itäkomppania, joka tarjoaa Puolaan ja Balkanille suuntaavien suomalaisten yritysten tueksi tietoa, kielitaitoa ja kontakteja.
– Kaskas media, journalistinen tuotantoyhtiö, jonka hittituote on vetävästi muotoiltu tieto
– Torstai, poikkitieteellinen opiskelijoiden projektitoimisto, joka tarjoaa käyttöösi virkeiden asiantuntijoiden monialaisen tiimin, jollaista et saa mistään muualta
– Yhteismaa, joka on sosiaalisiin innovaatioihin erikoistunut yhteisö, joka
joka saa ihmiset liikkeelle sekä kaupungilla että sosiaalisessa mediassa

Kutsua saa mieluusti välittää eteenpäin.

Lämpimästi tervetuloa!
Yhteyspäällikkö Pia Dolivo, Helsingin yliopisto

Tutkijat Outi Kuittinen & Tuuli Kaskinen, Demos Helsinki, Tieteestä toimintaa -yrittäjyysverkosto

Lisätiedot: Outi Kuittinen, 050 326 55 82, outi.kuittinen@demos.fi
Ilmoittautumiset: http://bit.ly/mentorointi29012013

Helsingin yliopiston yliopistolaista yrittäjyyttä kehittävä Tieteestä toimintaa -ohjelma käynnistyi keväällä 2012. Mukana on kymmeniä opiskelijoita ja useita yrityksiä on perustettu. Ohjelmaa fasilitoi Demos Helsinki -ajatushautomo ja sitä tukee Uudenmaan liitto. Tutustu tarkemmin https://blogs.helsinki.fi/toimintaa

One thought on “Aloittelevan yrityksen mentoriksi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *