Hyvä Helsingin yliopiston varhaiskasvatuksen opiskelija

  • Oletko opinnoissasi jo pitkällä, mutta et viime aikoina ole ehtinyt tai jaksanut opiskella?
  • Haluaisitko tehdä tutkintosi valmiiksi, mutta et tiedä miten edetä?
  • Oletko muuten vain miettinyt opintojesi suuntaa?
  • Haluaisitko pätevöityä päiväkodinjohtajan työhön suorittamalla kasvatustieteen maisterin tutkinnon (kelpoisuusvaatimus tulee voimaan vuonna 2030)?

HY:n kasvatustieteellisessä tiedekunnassa on käynnistetty TOP Täydennä varhaiskasvatuksen opintosi – hanke, jossa tarjotaan henkilökohtaista tukea ja opintojen ohjausta sekä joustavia suoritusmahdollisuuksia opintojen valmistumisen tueksi opiskelijoille, joille ei ole kertynyt opintosuorituksia vuoden 2022 aikana. Vaikka opinto-oikeusaikasi olisi päättynyt, se ei estä sinua valmistumasta hankkeen tuella. TOP-hanke on käynnissä vuoden 2024 loppuun saakka, joten opintoja voi jatkaa hankkeen puitteissa myöhemminkin, esimerkiksi syksyllä 2023.

TOP-hankkeessa työskentelee koordinaattori, joka auttaa käytännön asioissa sekä opintosuunnitelman teossa, ja yliopistonlehtori, jonka kanssa voi sopia opintojen suoritustavoista ja saada tukea esimerkiksi opinnäytetyösi tekemiseen.

Jos haluat lisätietoja TOP-hankkeesta, ota rohkeasti yhteyttä niin voimme kertoa sinulle lisätietoja ja lähettää ilmoittautumislomakkeen.

Marja Lehto, koordinaattori
marja.k.lehto@helsinki.fi
050 5240485

Päivi Virtanen, yliopistonlehtori
paivi.s.virtanen@helsinki.fi
050 4132911

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *