Haasta toinen tukihenkilö bloggailemaan!

Ensimmäisessä aamuklubissa idea blogin piristysruiskeesta sai teiltä yksimielisen kannatuksen! Blogimme tarkoitus on toimia tiedotuskanavana sähköpostilistamme ohella, mutta myös kokemusten ja asiantuntijuuden jakamisen foorumina. Alkutaival on sujunut aika kankeasti ja blogi on toiminut lähinnä tiedotuskanavana ok:n ja verkoston välillä. Jotta verkoston jäsenten välinen vuorovaikutus tehostuisi ja hyvien, opetusteknologiaan liittyvien käytäntöjen jakaminen, tekniikan tai välineiden suositteleminen sekä ajankohtaisista julkaisuista, artikkeleista tai tapahtumista tiedottaminen parantuisi entisestään, toivon aktiivisuutta teiltä kaikilta!

Stalderin Anne teologisesta tiedekunnasta lupasi aloittaa haastekampanjamme kirjoittamalla blogiimme uuden viestin, tiedotteen, vinkin, linkin, muistiinpanon aamuklubista, seminaarista, tukipyynnön tms. joulukuun aikana. Anne haastaa tämän jälkeen jonkun toisen teistä kirjoittamaan blogiin tammikuun alkupuolella, hän tekee uuden merkinnän ja haastaa seuraavan tukihenkilön tammikuun lopussa jne. PS. Tukiverkoston jäsenlistaus löytyy tuosta vasemman reunan valikosta, jos et vielä tunne kaikkia jäseniämme.

Minimissään toivon, että uusia ideoita, ajatuksia tai kokemuksia tuotaisiin julki vähintään parin viikon välein (n. 2krt/kk). Kun saatte haasteen – otattehan sen vastaan ja annatte oman panoksenne verkoston työskentelyyn.  Muistakaa haastaa mukaan aina seuraava tukihenkilö ja kannustaa häntä toimimaan näiden suositusten mukaisesti. Tarkoitus olisi, että haasteketju ei katkeaisi, vaan siitä kumpuaisi uudenlainen, aktiivinen ja nopeasyklinen vuorovaikutuskulttuuri välillemme myös täällä blogissamme.

Muistakaa tukiverkoston toimintaa uudenvuodenlupauksissanne – “Lupaan innokkaasti, aktiivisesti ja havainnollisesti jakaa oppimaani muille verkoston jäsenille vuonna 2008” :-).

One thought on “Haasta toinen tukihenkilö bloggailemaan!

  1. Ainakin mulla, Raimolla ja Kristianilla on jo TVT/peda-aiheiset blogit. Olisi kiva jos Jere tai joku muu keksisi kuinka niiden päivitykset saatais kertymään yhdelle sivulle. Tai sit kukin voi aamulkubilla kerrottujen ohjeiden mukaan tilata blogien RSS:t.

    Mutta idea haasteetsa on siis hyvä ja kannatan sitä! Nämä olemassaolevat blogit nyt vaan velä kaikille tiedoksi…

    Tässä kertaalleen ne osoitteet:
    Raimo: http://www.valt.helsinki.fi/blogs/verkkopeda/
    Kristian: http://blogit.helsinki.fi/kklindqv/
    Marja: http://blogs.helsinki.fi/msilenti

    Ja hankin tänään nettikameran. Skypellä saa soittaa, nimi on msilenti :D

Comments are closed.