Lisäpalikoita blogiin

Olettehan huomanneet tukiverkostoblogin kaksi uutta työkalua:

  • Tapahtumakalenteri: vasemmassa sivupalkissa alhaalla, kannattaa seurata; ja minulle voipi tapahtumista myös tiedottaa.
  • Osallistujien kuvat eli avatar: lisää kuva Omien käyttäjätietojen kautta -> välilehti Your Avatar; ja olisi hauska nähdä teidänkin kasvojanne täällä ;)

4 thoughts on “Lisäpalikoita blogiin

  1. Joo, kuva olis kiva ylläri, erityisesti, kun poppoomme kokoonpano muuttuu koko ajan. Samat kuvat olisi kiva saada jäsenlistaukseenkin :-).

  2. Olin tänään testailemassa blogien ominaisuuksia valtsikassa. Rauli sanoi, että avattaren voi rajata näkymään vain tietyssä blogissa, huolimatta siitä että omalla tunnarilla olisi oikeus päivittää useampia blogeja. Eli testataanpa nyt tätä väittämää ;)

  3. Tarkennukseksi: Avatar näkyy kaikissa niissä blogeissa joissa Avatar-lisäosa on aktivoitu. Omasta blogistaan voi halutessaan jättää avatarit pois jättämällä lisäosan aktivoimatta siellä. Huom! Jos lisäosaa ei aktivoi omaan blogiin, täytyy olla sellaisen blogin ylläpidossa jossa lisäosa on aktivoituna, että voi lisätä avatarin (tai aktivoida lisäosa avatarin lisäämisen ajaksi omaan blogiinsa)… =)

  4. Pingback: Verkko-opetuksen tukiverkosto » Epävirallinen blogitapaaminen

Comments are closed.